Ο Πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

samaras-fanari

ROMFEA.GR | Συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο, είχε σήμερα Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2013 ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Αντ. Σαμαράς.

Ο κ. Σαμαράς έφτασε στο Φανάρι συνοδευόμενος από τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Δ. Αβραμόπουλο, τον Πρέσβη της Ελλάδος στην Άγκυρα Κυριάκο Λουκάκη και τον Γενικό Πρόξενο κ. Νικόλαο Ματθιουδάκη.

Ο Πρωθυπουργός έτυχε θερμής υποδοχής στην είσοδο του Πατριαρχείου από τον Σεβ. Μητροπολίτη Μαδύτου κ. Στέφανο, ενώ οι καμπάνες του Πατριαρχικού Ναού χτυπούσαν χαρμόσυνα.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου με τον Πρωθυπουργό, η οποία διήρκησε περίπου μισή ώρα παρουσία Ιεραρχών του Θρόνου.

Το κ. Σαμάρας στην Αίθουσα του Θρόνου προσέφερε στον Οικουμενικό Πατριάρχη μια εικόνα της Παναγίας, ενώ από την πλευρά του ο

Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας προσέφερε ένα παλαίτυπο βιβλίο αφιερωμένο στην Κωνσταντινούπολη.

Τέλος ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε τον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, όπου άναψε ένα κερί και προσκύνησε.

Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Εμφανίσεις: 105791
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!