Οικουμενικός Πατριάρχης: ''Κάθε φορά που έρχομαι στην Ελλάδα συγκινούμαι''

bart1 paidia

Ακριτοχώρι, Γιώργος Φερδής

Την Κοινότητα του Νέου Πετριτσίου Σιδηροκάστρου επισκέφθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Σιδηροκάστρου.

Ο Παναγιώτατος δέχτηκε να προσθέσει στο πρόγραμμά του, την κοινότητα, μετά από την επιθυμία που εξέφρασαν οι κάτοικοι στον Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου κ. Μακάριο.

Στην κεντρική πλατεία της Κοινότητας, ο Οικουμενικός Πατριάρχης, έτυχε θερμότατης υποδοχής.

Ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος μιλώντας στους κατοίκους τόνισε: «ο Παναγιώτατος είναι εδώ επειδή έχει μεγάλη αγάπη προς εσάς, αλλά απ΄ ότι βλέπω και εσείς προς το πρόσωπο του αφού μαζεύτηκε όλο το χωριό, πολλοί περισσότεροι και από τα πανηγύρια σας».

Ο κ. Βαρθολομαίος στην ομιλία του τόνισε για μια ακόμη φορά την χαρά του για την αγάπη που δείχνει ο κόσμος τόσο στον Οικουμενικό Πατριάρχη όσο και στον Σεπτό Οικουμενικό Θρόνο.

«Κάθε φορά που έρχομαι στην Ελλάδα και βλέπω τις αυθόρμητες εκδηλώσεις σας, συγκινούμαι, χαίρομαι και ενισχύομαι για να συνεχίσω», ανέφερε ο Πατριάρχης.

Τέλος οι σύλλογοι προσέφεραν διάφορα παραδοσιακά κεράσματα ευχόμενοι έτη πολλά στον Προκαθήμενο της Ορθοδοξίας.

sidirokastrou milaei

sidirokastrou milaei1

barth milaei1

Εμφανίσεις: 43007
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!