Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος ευλόγησε την ομάδα του Πλατανιά

plataniasΣτο χωριό του Πλατανιά και συγκεκριμένα στις κατοικίες της κ. Κρομμυδάκη Σταματίας βρέθηκε με την συνοδεία του, ο Προκαθήμενος τής Ορθοδοξίας προκειμένου να ευλογήσει την ποδοσφαιρική ομάδα του Πλατανιά η οποία εισήχθη στην πρώτη κατηγορία του εθνικού πρωταθλήματος.

Ο Παναγιώτατος έτυχε θερμής υποδοχής από τούς κατοίκους του Πλατανιά και προσφωνήθηκε από τον εφημέριο τής ενορίας Πλατανιά Πρωτ. Δημήτριο Παρασκάκη, από τον Δήμαρχο Πλατανιά κ. Ιωάννη Μαλανδράκη, από την κ. Σταματία Κρομμυδάκη, από τον αντιπρόεδρο της διοίκησης της ΠΑΕ Πλατανιάς και από τον πρόεδρο του Πολιτιστικού συλλόγου Πλατανιά οι οποίοι προσέφεραν δώρα και αναμνηστικά στον Πρώτο της Ορθοδοξίας ο οποίος στην αντιφώνηση του συνεχάρη την ποδοσφαιρική ομάδα για την προαγωγή και πρόοδο της ομάδος, η οποία θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη συνοδευόμενη από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνό και τον Πλατανιανό Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχ. Δαμασκηνό Λιονάκη προκειμένου να υποβάλλουν τα σέβη τους στον κομιστή της ευλογίας της Μητέρας Εκκλησίας.

platanias1

boraki1

boraki

 

platanias

platanias4

platanias5

Εμφανίσεις: 60412
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!