Οικουμενικός Πατριάρχης: «Πρέπει να έχουμε εθνική ομοψυχία»

IMG 0104

Καστοριά, Γιώργος Φερδής

Ολοκληρώθηκε σήμερα Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012 η επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου, στην Ιερά Μητρόπολη Καστορίας.

Το πρωί ο Πατριάρχης επισκέφθηκε το Επισκόπειο της Ιεράς Μητροπόλεως, όπου εκεί έτυχες θερμής υποδοχής από υπαλλήλους και κληρικούς.

Ο κ. Βαρθολομαίος ξεναγήθηκε στους χώρους του Επισκοπείου, από τον Σεβ. Μητροπολίτη Καστορίας, ενώ επισκέφθηκε και το εσωτερικό παρεκκλήσιο.

Επίσης ο Πατριάρχης ευλόγησε του υπαλλήλους της μητροπόλεως, ενώ ευχαρίστησε για ακόμη μια φορά τον Μητροπολίτη για την αβραμιαία φιλοξενία.

Στη συνέχεια ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας, τέλεσε εγκαίνια Ενυδρείου στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καστοριάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ενυδρείο ονομάστηκε «Πατριάρχης Βαρθολομαίος», για το οποίο ο Πατριάρχης ευχαρίστησε τους εκπροσώπους.

Τέλος ο Πατριάρχης και η Συνοδεία του, ανέχωρησαν για την Κωνσταντινουπολη από το Αεροδρόμιο «Αριστοτέλης» στο Άργος Ορεστικό.

"Στις δύσκολες μέρες που βρισκόμαστε δεν πρέπει να πανικοβαλόμαστε, πρέπει να έχουμε εθνική ομοψυχία και όλα θα πάνε καλά", ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Βαρθολομαίος.

episkopio

episkopio2

episkopio3

enidrio1

enidrio2

enidrio3

 1

2

Εμφανίσεις: 79727
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!