Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στην Δράμα

ImageΤην Ιερά Μητρόπολη Δράμας θα επισκεφθεί ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος από της 31 Οκτωβρίου έως και της 3ης Νοεμβρίου με την ευκαιρία των εορτών

της αγιοκατατάξεως του οσίου Γεωργίου.

 

Συγκεκριμένα ο κ. Βαρθολομαίος το Σάββατο 1 Νοεμβρίου και  ώρα 9 το πρωί θα επισκεφθεί την Ιερά Μονή Αναλήψεως στη Σίψα και το μεσημέρι την Ιερά Μονή Εικοσιφινίσσης όπου και θα παρακαθίσει σε γεύμα με τον ιερό κλήρο της Ιεράς Μητροπόλεως Δράμας.

 

Το απόγευμα του Σαββάτου, στις 4.30 θα πραγματοποιηθεί η επίσημη υποδοχή του στην πόλη της Δράμας μπροστά στο Μητροπολιτικό Μέγαρο και εν συνεχεία, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό, θα χοροστατήσει στο Μέγα πανηγυρικό εσπερινό.

 

Το πρωί της Κυριακής 2 Νοεμβρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Δράμας θα τελεσθεί Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στην οποία, πλην του Οικουμενικού Πατριάρχου θα συμμετάσχει ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος και Ιεράρχες της Βορείου Ελλάδος.

 

Το απόγευμα της Κυριακής στις 6.30 στην αίθουσα τελετών του μουσικού σχολείου Δράμας θα πραγματοποιηθεί εορταστική εκδήλωση προς τιμήν του Πατριάρχου με την ευκαιρία της επετείου της συμπληρώσεως 17 ετών από της ενθρονίσεως του στον Πατριαρχικό θρόνο.

 

Τέλος ο Παναγιώτατος το πρωί της Δευτέρας 3 Νοεμβρίου θα αναχωρήσει για την Πάτρα.
Εμφανίσεις: 71653
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!