Ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα συναντηθεί με τον Πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό

ImageΣύμφωνα με πληροφορίες της «Romfea.gr» ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, θα αναχωρήσει σε λίγη ώρα για το Μονακό.

Να σημειωθεί, ότι ο Οικουμενικός Πατριάρχης, επισκέπτεται το Μονακό για να συναντηθεί αύριο με τον Πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό.

Τέλος αναφερθεί, ότι τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο συνοδεύουν, ο Μητροπολίτης Μοσχονησίων κ. Απόστολος, ο Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Εμμανουήλ και ο Δευτερεύων των Πατριαρχικών Διακόνων Ανδρέας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ: (11:12)

Η Α.Θ.Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος αναχωρεί σήμερον Τρίτην, 2αν Μαρτίου, δια το Πριγκηπάτον του Μονακό, όπου θα παραλάβη εν επισήμω τελετή το διεθνές βραβείον του «Ιδρύματος Καρδιναλίου Paul Poupard» δια τας οικολογικάς πρωτοβουλίας και δραστηριότητας του Οικουμενικού Πατριαρχείου, αι οποίαι ανεγνωρίσθησαν και ετιμήθησαν και δι’ άλλων διεθνών βραβείων εις το παρελθόν.

Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος θα έχη ιδιαιτέραν συνάντησιν και συνομιλίαν με τήν A.Γ.Υ. τον Πρίγκηπα Αλβέρτον Β’ του Monaco , του οποίου είναι γνωσταί αι περιβαλλοντικαί ευαισθησίαι.

Οι δύο άνδρες είχον συναντηθή εις οικολογικήν Ημερίδα συγκληθείσαν υπό του τότε Προέδρου της Γαλλίας Jacques Chirac εις το Προεδρικόν Μέγαρον των Παρισίων εν έτει 2007.

Εμφανίσεις: 35534
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!