Η εορτή των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στην Τρίπολη

rafail 2015 1

Μέσα στο Αναστάσιμο Εορταστικό κλίμα της Διακαινησίμου Εβδομάδος την οποία και Εορτάζουμε και πάντα με κάθε Εκκλησιαστική Μεγαλοπρέπεια, τιμήθηκε στην Επαρχία μας η Μνήμη των Νεοφανών Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στην Τρίπολη.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος την Δευτέρα του Πάσχα, το εσπέρας χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό στον Εορτάζοντα Ενοριακό Ναό του Αγ. Ραφαήλ πλαισιωμένος από Κληρικούς της Τριπόλεως και πλήθος ευλαβών Χριστιανών οι οποίοι και τίμησαν την Εορτή και έλαβαν την Ευλογία των Αγίων, συμμετέχοντας Κλήρος και Λαός στην λιτανεία πέριξ της Ενορίας.

Ο Σεβασμιώτατος αναγνωρίζοντας την θεάρεστη διακονία του δευτέρου Εφημερίου της Ενορίας του Αγ. Ραφαήλ Τριπόλεως μετά το πέρας της Ακολουθίας του Εσπερινού απένειμε το οφίκιο του Πρωτονοταρίου στον Αιδ. Ιερέα π. Παναγιώτη Τρυφωνόπουλο Εφημέριο της εορτάζουσας Ενορίας .

rafail 2015 14

rafail 2015 18

rafail 2015 7

Εμφανίσεις: 18118
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!