Απόδοση εορτής Παναγίας Τρυπητής στην Ι.Μ. Καλαβρύτων (ΦΩΤΟ)

tripiti-6

Με ιδιαίτερη κατανυκτικότητα πραγματοποιήθηκε η απόδοση της Παναγίας μας της Τρυπητής, της Ζωοδόχου Πηγής, την Κυριακή 19 Απριλίου 2015, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καλαβρύτων κ. Αμβροσίου.

Πιστοί απ’ όλη την Ελλάδα επισκέφτηκαν το Ιερό Προσκύνημα και εναπέθεσαν στην ιερή και θαυματουργή της εικόνα τις προσευχές, τις ελπίδες, τα προβλήματα και τα οράματά τους για το μέλλον.

Στα πρόσωπά τους ήταν ορατή  η βαθύτατη ευλάβεια  και η θερμή εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο της αιώνιας Μάνας μας, που πάντοτε αγκαλιάζει τον καθένα παρέχοντας παρηγοριά, σιγουριά και ελπίδα.

Τους χορούς των Ιεροψαλτών διηύθυναν οι κ.κ. Φίλιππος Οικονόμου και Βασίλειος Μπίκος.


Στην σύντομη ομιλία του ο Σεβασμιώτατος  τόνισε:

«Θα ήθελα να απευθύνουμε δεήσεις προς την Θεοτόκο να χαρίζει υγεία σε όλους μας και να σώσει την πατρίδα μας από τα πολλά προβλήματα που την ταλαιπωρούν». Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της Εορτής για την ακάματη προσφορά τους, αλλά και όλους τους πιστούς, που με τάξη και ευλάβεια προσήλθαν να προσκυνήσουν και να ζητήσουν την βοήθεια της Παναγίας μας.

Ακολούθησε περιφορά της Ιερής Εικόνας γύρω από το Ιερό Προσκύνημα και η εναπόθεσή της στο οικείο Προσκυνητάριο.

tripiti-1

tripiti-2

tripiti-3

tripiti-4

tripiti-5

Εμφανίσεις: 7973
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!