Η Ανάσταση του Κυρίου στο Κιλκίς (ΦΩΤΟ)

anastasi-kilkis-15 

Για την Romfea.gr, Χρήστος Καναρόπουλος

Καταργήθηκε ο θάνατος, το ανέσπερο Φώς απλώθηκε σε όλο τον κόσμο, ο Χριστός αναστήθηκε!

Λαμπρά, μεγαλόπρεπα και με έντονα συναισθήματα τελέσθηκε η Ακολουθία της Αναστάσεως στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ.

Στις 12 τα μεσάνυχτα ο Σεβασμιώτατος μαζί με τους κληρικούς, τους ιεροδιακόνους καθώς και τους εκατοντάδες πιστούς που κατέκλυσαν το προαύλιο του Μητροπολιτικού Ναού έψαλλαν το «Χριστός Ανέστη..» γεμίζοντας ευτυχία και γαλήνη τις καρδιές όλων.

Νωρίτερα ανεγνώσθη η εγκύκλιος του Μητροπολίτη στην οποία μεταξύ των άλλων τονίζει ότι: "Η φωνή μας και η καρδιά μας ας βροντοφωνάξουν ότι αυτή η προσωπική μας κάθαρση θα συντελέσει ουσιαστικά στην κατάλυση και στην κατάργηση του πόνου, του διχασμού, του θανάτου σ' όλο το ανθρώπινο γένος και θα επιτευχθεί με την επικράτηση του φωτός του Αναστημένου Χριστού απ' άκρου εις άκρον του κόσμου".

Ακολούθησε η πανηγυρική αναστάσιμη Θεία Λειτουργία με τη συμμετοχή πλήθους ευσεβών πιστών που παρέμειναν μέχρι τέλους για να μεταλάβουν το Σώμα και το Αίμα του Ανεστημένου Κυρίου.

Στην Ακολουθία της Αναστάσεως παρέστησαν οι εκπρόσωποι των πολιτικών, στρατιωτικών και αστυνομικών αρχών του Νομού ενώ στρατιωτικό άγημα απέδωσε τιμές.

anastasi-kilkis-1

anastasi-kilkis-2

anastasi-kilkis-3

anastasi-kilkis-4

anastasi-kilkis-5

anastasi-kilkis-6

anastasi-kilkis-7

anastasi-kilkis-8

anastasi-kilkis-9

anastasi-kilkis-10

anastasi-kilkis-11

anastasi-kilkis-12

anastasi-kilkis-13

anastasi-kilkis-14

anastasi-kilkis-16

anastasi-kilkis-17

anastasi-kilkis-18

Εμφανίσεις: 13349
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!