Διανομή δεμάτων από την Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων

fiippon.demata-1

Το εόρτιο ψυχολογικό κλίμα των εορτών του Θείου Πάθους και της Λαμπροφόρου Αναστάσεως του Σωτήρος Χριστού, ευκολύνει τις εκδηλώσεις αγάπης μας όχι μονο με λόγια και ευχές, αλλά με έργα, ιδιαίτερα προς όλους εκείνους που έχουν ανάγκη, χωρίς ιδιοτέλεια ή σκοπιμότητα, αλλά με πολλή διάκριση και σεβασμό στα πρόσωπα εκείνων που δοκιμάζονται και υποφέρουν.

Η Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου και οι ενορίες των κωμοπόλεων και της Καβάλας, όπως κάθε χρόνο, μοίρασαν σήμερα Μεγάλη Πέμπτη, με την οργάνωση και φροντίδα του Κεντρικού και των Ενοριακών Ταμείων Ευποιΐας οκτακόσια (800) δέματα με τρόφιμα σε ισάριθμες οικογένειες για το πασχαλινό τραπέζι.

Για την πόλη της Καβάλας μετά από πρόταση των Εφημερίων της Πόλεως, οι προταθείσες οικογένειες θα παραλάβουν δέματα με τρόφιμα (κρέας - λάδι - μακαρόνια - όσπρια - βούτυρο κ.α.), τα οποία προετοιμάσθηκαν μέσα από την οργανωμένη διακονία αγάπης και προσφοράς της Εκκλησίας.

Συμμέτοχοι στην προνοιακή αυτή εκκλησιαστική δράση προσφέρθηκαν να γίνουν και πάλι η ΧΧ Τεθωρακισμένη Μεραρχία που ετοίμασε για τον ίδιο σκοπό άλλα δέκα (10) δέματα για ισάριθμες οικογένειες, όπως και ο ευαίσθητος συμπολίτης μας, που επιμένει στην ανωνυμία του, ετοιμάζοντας δέκα (10) δέματα για τις οικογένειες που προτείνουν οι Εφημέριοι.

Όλοι εμπιστεύονται τη Μητρόπολή μας και εκείνη με τις ίδιες διαδικασίες ικανοποιεί την επαινετή επιθυμία τους.

Προς όσους ενισχύουν για την εκκλησιαστική ευποιΐα θερμές οι ευχαριστίες. Προς όλους τους Αδελφούς μας εγκάρδιες οι ευχές για την ενίσχυση και τον φωτισμό του Αναστημένου Σωτήρος Χριστού.

Εμφανίσεις: 7567
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!