Αποκλειστική δήλωση Απ. Βαβύλη στην "Romfea.gr"

ImageΕλάχιστοι άνθρωποι στην Ελλάδα έχουν συκοφαντηθεί, διασυρθεί, εξευτελιστεί και στη συνέχεια απαλλαγεί από την συντριπτική

πλειονότητα των εναντίον τους χαλκευμένων κατηγοριών,  όσο η οικογένεια, οι φίλοι μου, οι συγγενείς μου και η ελαχιστότητά μου, ως το κεντρικό πρόσωπο μιας απίστευτης, μεθοδευμένης, καλοστημένης πολυ-επίπεδης εκστρατείας απαξίωσης που είχε σαν στόχο, σημαντικούς θεσμούς και πρόσωπα της πατρίδας μας, τότε στην αρχή του 2005.

Νόμοι παραβιάστηκαν, ανθρώπινα δικαιώματα ποδοπατήθηκαν, υποτίθεται με κίνητρο την ενημέρωση της κοινής γνώμης, την «κάθαρση» στην Εκκλησία, την Αστυνομία, την Δικαιοσύνη, στην πιο βάρβαρη, απάνθρωπη και άδικη προπαγανδιστική καμπάνια που όμως έκρυβε αριστοτεχνικά τόσο τους πραγματικούς σκοπούς των εμπνευστών της, όσο και τους ίδιους τους αυτουργούς.

Στην περίπτωσή μου «περιέργως»; καμμιά ανεξάρτητη αρχή προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν κινήθηκε αυτεπαγγέλτως για να προστατεύσει από την ανθρωποκτόνο μανία των ΜΜΕ την οικογένειά μου και εμένα, έστω κι αν η υπάρχουσα νομοθεσία περιγράφει με απόλυτη ακρίβεια τα όρια της ενημέρωσης και της συκοφαντίας, του εξευτελισμού, του διασυρμού, της απόπειρας για ψυχική, κοινωνική και φυσική εξόντωση του «ερευνώμενου προσώπου».

Το προφανές και παγκοσμίως αποδεκτό «τεκμήριο της αθωότητας», που αποτελεί βασικό στοιχείο του νομικού μας πολιτισμού αλλά και της στοιχειώδους λογικής τσαλαπατήθηκε βάναυσα. Και ως συνήθως ΟΥΔΕΙΣ συγκινήθηκε και βεβαίως ΟΥΔΕΙΣ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ. Ακόμη..., σπεύδω να προσθέσω!

Άραγε αναρωτήθηκε ποτέ κανείς πως είναι  δυνατόν, οι τόσο «πρόθυμοι» να «σώσουν» την εκκλησία, την πατρίδα, την δικαιοσύνη, το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, την «Μεγάλη Ελλάδα», ακόμη και την πολιτεία, από την υποτιθέμενη εγκληματική μου δραστηριότητα, δημοσιογράφοι, να επιδεικνύουν τόσο αξιοσημείωτη «νομιμοφροσύνη» όταν η επικαιρότητα συγκλονίζεται από στυγερά εγκλήματα, από τρομοκρατικές ενέργειες, από απίστευτης αγριότητας πράξεις κατά της ανθρώπινης ζωής; (είδατε ποτέ στις τηλεοράσεις το πρόσωπο ή το όνομα των φονιάδων του αθώου 20 χρόνου αυστραλού τουρίστα που δολοφονήθηκε άγρια στην Μύκονο και το γεγονός διέσυρε διεθνώς την Ελλάδα,  του ανθρώπου που αποκεφάλισε τη σύζυγό του και περιέφερε το κεφάλι της ως...λάφυρο στην Σαντορίνη, των αμετάκλητα 5άκις εις ισόβια καταδικασθέντων δολοφόνων των 5 αθώων κυνηγών  στο Αγρίνιο..;

Ο γόνος αριστοκρατικής οικογένειας και καθηγητής μουσικής, κάτοικος βορείων προαστίων που δολοφόνησε, τεμάχισε και έθαψε στον κήπο του σπιτιού τους την δύστυχη σύζυγό του, εννοείται πως ουδέποτε διεσύρθη από τα ΜΜΕ!!!

Γιατί άραγε, παρά την σχετική εισαγγελική διάταξη που το επέτρεψε σύμφωνα με το σχετικό νόμο, τα δελτία ειδήσεων «έκρυβαν» τα πρόσωπα των συλληφθέντων για τρομοκρατική δράση λίγο καιρό πριν..;) Ο Ν. 2472/1997 για την προστασία των προσωπικών δεδεομένων είχε μήπως ειδικά MONON για την περίπτωσή μου καταργηθεί;

Δεν είναι  ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ, πώς η εφημερίδα «το Ποντίκι» δημοσίευσε αυτούσιο το πολυσέλιδο Πόρισμα της Προκαταρκτικής Έρευνας, που διεξήγαγε η γνωστή Εισαγγελέας Κυρία Ελένη Σωτηροπούλου και πριν ακόμη μου ασκηθεί ποινική δίωξη,  παρουσίασε πρωτοσέλιδα την φωτογραφία μου και χωρίς καμμία επιφύλαξη αποφάνθηκε: «Ο κατάσκοπος που αλώνιζε…». Ειρήσθω εν παρόδω, ότι εγώ ενημερώθηκα για τις εναντίον μου κατηγορίες σχεδόν ένα χρόνο αργότερα!!!

Εννοείται βέβαια πως και πάλι ΟΥΔΕΙΣ αναρωτήθηκε ή πολύ περισσότερο ΟΥΔΕΙΣ κινήθηκε αυτεπαγγέλτως, για να ερευνήσει πως ένα τέτοιο απόρρητο έγγραφο «διέρρευσε» στον τύπο και βέβαια να κινήσει τις προβλεπόμενες από το νόμο ποινικές διαδικασίες…

Η εφημερίδα βέβαια υποθέτω ότι «ξεπούλησε..» Το γεγονός ότι οι περισσότερες από τις κατηγορίες αποσύρθηκαν δεν το έγραψε ποτέ!!! Όπως άλλωστε δεν μάθαμε ποτέ,  τι απέδωσε η έρευνα για τη δραστηριότητα του κ. Νικολάου Παπαδήμα, διαχειριστή του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων,  που φέρεται να έχει καταχραστεί τεράστια ποσά και στη συνέχεια εξαφανίστηκε μετά την πώληση των δύο ακινήτων στην παληά πόλη σε εξτρεμιστές εβραίους...

Δεκάδες ώρες prime τηλεοπτικού χρόνου, δεκάδες κεντρικά δελτία ειδήσεων, συνεχή «έκτακτα» δελτία, ατέλειωτα άρθρα στις εφημερίδες, στα περιοδικά, δεκάδες χιλιάδες οι συκοφαντικές αναφορές ακόμη και σήμερα εναντίον μου στο ιντερνέτ.

Μέχρι βιβλίο εξεδόθη με τον εμετικό τίτλο: «Ραφαήλ Α΄, ο Ελληνοϊουδαίος Πατριάρχης Ιεροσολύμων!» Κι όλα αυτά για ποιόν; Μήπως για έναν σημαίνοντα πολιτικό, ένα στέλεχος πολιτικού κόμματος, έναν εκκλησιαστικό ηγέτη, έναν παράγοντα της επιχειρηματικής, κοινωνικής, αθλητικής, ή οποιασδήποτε άλλης ανθρώπινης δραστηριότητας με ευρεία προβολή; ΚΑΙ ΟΜΩΣ, ΟΧΙ!!!

Όλα αυτά έγιναν εναντίον ενός απλού ανθρώπου, που έτυχε η σχέση του με τον Χριστό, την αλήθεια και την Εκκλησία του να μην είναι διαπραγματεύσιμη, τυχαία ή συμπτωματική.

«Χτίστηκαν καρριέρες και δημοσιογράφων, μια συγκεκριμένη εφημερίδα εκδόθηκε με βάση μια συνέντευξη ακριβώς του Απόστολου Βαβύλη...επομένως σκεφτείτε πόσα πράγματα χτίστηκαν πάνω σ’ αυτή την ιστορία, μια ιστορία που στη συνέχεια ξεφούσκωσε και βεβαίως ξεφούσκωσε δικαίως αφού υπήρξαν απαλλαγές...» ομολογεί με αφοπλιστική ειλικρίνεια η πολύ έγκριτη δημοσιογράφος της Ελευθεροτυπίας κυρία Γιάννα Παπαδάκου!!! στην εκπομπή «Το Κουτί της Πανδώρας του κ. Κώστα Βαξεβάνη στις 10/02/2009, δείτε το σχετικό βίντεο από το 47ο έως και το 55ο λεπτό.

Είναι προφανές, για όσους έζησαν τότε τα γεγονότα, για όσους έχουν έστω και στοιχειώδη κοινή λογική, πως δεν ήταν ούτε τυχαία, ούτε βέβαια είχαν στόχο μόνον τον Απόστολο Βαβύλη, ή την προστασία του κοινωνικού συνόλου και την «κάθαρση» στην εκκλησία, την δικαιοσύνη, τις διωκτικές αρχές.

Η «Υπόθεση Βαβύλη» ήταν ένα μελετημένο προσεκτικά, επαγγελματικά σχεδιασμένο, πολυεπίπεδο  project, μια πολύπλευρη επίθεση εναντίον της Εκκλησίας και του Ελληνισμού, ήταν μια πρωτόφαντη «εκστρατεία» σπίλωσης του οποιουδήποτε είχε έστω και την παραμικρή σχέση μαζί μου, πραγματική ή φανταστική, ελάχιστη σημασία είχε...

Ξαφνικά βρέθηκα να «έχω»-πάντοτε κατά τους δημοσιοκάφρους εννοείται..- «σχέση» με τους πάντες, να «κατευθύνω» τους πάντες, να «αποφασίζω» για απίστευτης σπουδαιότητας πράγματα, να είμαι «η παγίδα τ. Πρωθυπουργού και των Ισραηλινών!!! στην οποία έριξαν τον Αρχιεπίσκοπο, ως εκδίκηση για το ζήτημα των ταυτοτήτων!!!», να «έχω» διπλωματικό διαβατήριο (έλεος πια...), υπεύθυνος και ένοχος για τα πάντα,  πριν καν ακόμη μου απαγγελθούν κατηγορίες, πριν απολογηθώ και ΒΕΒΑΙΑ πριν καν δικαστώ έστω και σε πρώτο βαθμό.

Εννοείται πως όλα αυτά είναι αθλιότητες που εξυπηρετούσαν άλλους σκοπούς και εννοείται πως ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ διπλωματικό διαβατήριο, όπως τελικά έδειξε και η έρευνα του Υπουργείου Εξωτερικών.

Το δυστύχημα είναι ότι πρωταγωνιστικό ρόλο στην υπόθεση αυτή, ενεργό ρόλο εναντίον μου, διαδραμάτισαν και κάποιοι ρασοφόροι, που μπροστά στο μένος τους εναντίον είτε του Μακαριστού Χριστοδούλου ή του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων που το κατεύθυναν ανθελληνικά και αντι-ορθοδοξα κέντρα; μπροστά στις γελοίες προσωπικές τους φιλοδοξίες και φοβίες, δεν δίστασαν, να με συκοφαντήσουν, να με διασύρουν, να συντρίψουν την οικογένειά μου, να ποδοπατήσουν την τιμή και την αξιοπρέπειά μου, να με καταδικάσουν ερήμην και χωρίς απολογία, να αμφισβητήσουν ακόμη και το δικαίωμά μου να φορώ το ράσο, τον σάκκο αυτό της προσευχής, της νηστείας και της μετάνοιας, επειδή δεν ικανοποίησα την εωσφορική τους περιέργεια για το ποιός, που και πότε μου έδωσε την ρασοευχή! (οι αρχές όμως το γνωρίζουν...) Εννοείται πως αν φορούσα πορτοκαλί ράσο και ξυριζόμουν δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα!

Πολύ  γνωστός από τις πολυποίκιλες  δραστηριότητές του, Αρχιμανδρίτης, φορώντας την κουκούλα του καταδότη αντί για το κουκούλι του μοναχού, (φαίνεται εμπνεύστηκε από τον Άγιο Διονύσιο τον εκ Ζακύνθου που έκρυψε μέχρι και τον φονιά του αδελφού του...), καθοδήγησε τις διωκτικές αρχές στην ανακάλυψη του σπιτιού μου, (στο οποίο είχε έρθει επανειλημμένα ως επισκέπτης, Πνευματικός και φίλος...), το οποίο αποκάλεσε γιάφκα!!! στο οποίο βρέθηκε η φοβερή «απόδειξη» της «εγκληματικής μου ιδιοσυγκρασίας»: «ένα γυμνό δωμάτιο με ένα απλό κρεββάτι, έναν Εσταυρωμένο και ένα καντήλι...

Ο ίδιος τρέχει σήμερα και πάλι «δεξιά και αριστερά» εις άγραν δημοσιότητος, για να κάνει τον «υπερασπιστή» κάποιων άλλων διωκόμενων αδελφών. Ω, της υποκρισίας, απύθμενο βάθος!

Επικαλούμενος την ιερατική του τιμή, είπε ψέμματα. Περιφερόταν σε εφημερίδες, τηλεοράσεις και ραδιόφωνα για να διηγηθεί «συγκλονιστικές» λεπτομέρειες της ιδιωτικής μου ζωής και εξαγορεύσεις μου που έμαθε κατά την εξομολόγηση!!!

Για λόγους που ακόμη δεν έμαθα, απαγορεύτηκε στον πνευματικό μου να έρθει να με επισκεφτεί στην κόλαση της φυλακής στην Ιταλία για να με εξομολογήσει και να με κοινωνήσει.

Και έπρεπε να ενδιαφερθεί ο καθολικός ιερέας της φυλακής Don Renzo Zambrotta, που έφερε Ρώσο Ορθόξοξο παπα τον Αρχιμανδρίτη Μάρκ Νταβίττι, για να κάνει αυτό που εμπόδισαν κάποιοι άλλοι... Φαντάζομαι πως οι εμπνευστές αυτής της απαγόρευσης, έχουν εμβαθύνει πολύ στο Κατά Ματθαίον κεφ. 25:31-46...

Προσεύχομαι στον Κύριο, επικαλούμενος τον ωκεανό της αγάπης και του ελέους του, να μην ακούσουν έμπροσθεν του Θρόνου της Δόξης του το φοβερό εκείνο: «...πορεύεσθε ἀπ' ἐμοῦ οἱ κατηραμένοι εἰς τὸ πῦρ τὸ αἰώνιον τὸ ἡτοιμασμένον τῷ διαβόλῳ καὶ τοῖς ἀγγέλοις αὐτοῦ· ἐπείνασα γὰρ καὶ οὐκ ἐδώκατέ μοι φαγεῖν, ἐδίψησα καὶ οὐκ ἐποτίσατέ με, ξένος ἤμην καὶ οὐ συνηγάγετέ με, γυμνὸς καὶ οὐ περιεβάλετέ με, ἀσθενὴς καὶ ἐν φυλακῇ καὶ οὐκ ἐπεσκέψασθέ με». Τους έχω ήδη συγχωρήσει και προσεύχομαι καθημερινά να μην έρθει η ώρα που θα ρωτήσουν τρέμοντας: «πότε σε εἴδομεν πεινῶντα ἢ διψῶντα ἢ ξένον ἢ γυμνὸν ἢ ἀσθενῆ ἢ ἐν φυλακῇ καὶ οὐ διηκονήσαμέν σοι;» Γιατί το ξέρουν καλά οι «μεγαλόσχημοι», προπετείς, συκοφάντες, απάνθρωποι, αντίχριστοι, φονείς της ψυχής μου, ότι ο Κύριος θα απαντήσει:  «ἀμὴν λέγω ὑμῖν, ἐφ' ὅσον οὐκ ἐποιήσατε ἑνὶ τούτων τῶν ἀδελφῶν μου τῶν ἐλαχίστων, οὐδὲ ἐμοὶ ἐποιήσατε».

Με κατηγόρησαν  παντού, ότι δήθεν καταχράστηκα χρήματα, που προορίζονταν για την υποστήριξη του μεγαλειώδους εμπνευσμένου σχεδίου του Μεγαλύτερου Ηγέτη που είχε η Ορθοδοξία στην σύγχρονη ιστορία της, της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως κ.κ. Βαρθολομαίου, μέσω και δράσεων της Μ.Κ.Ο. «ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΣ-MAGNA GRÆCIA», στην οποία είχε μάλιστα χορηγήσει θερμή επιστολή ευλογίας, που αφορούσε την αναβίωση του μοναχισμού και την ανακαίνιση μοναστηριών και τον εξοπλισμό Ιερών Ναών στην Καλαβρία και την Σικελία.

Το θεόπνευστο αυτό σχέδιο του Πατριάρχου που «εγκαινιάστηκε» με την μοναδική ιστορική του επίσκεψη στην περιοχή το 2001, καταρρέει σήμερα με ευθύνη εκείνων που συμμετείχαν τότε στην κατασυκοφάντηση και τον εξευτελισμό μου.

Σε Ρουμάνους Ορθοδόξους πήγε η ιστορική Ι.Μ. Αγίου Ιωάννη του Θεριστή στην Καλαβρία, που χωρίς την παρέμβαση του π. Νείλου Βατοπεδινού, θα δινόταν σε Ουκρανούς ουνίτες!

Δυστυχώς ΔΕΝ θα πάει σε ορθοδόξους η Ι.Μ. του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Μαντανίτσι της Σικελίας, γιατί οι υπεύθυνοι για την σωτηρία της, δήλωναν ότι «ποτέ δεν θέλησαν μοναστήρια...» και υποκριτικά «έσερναν» στα δικαστήρια τον Δήμο του Μπιβόντζι, στην ορεινή Καλαβρία, αντί να προσπαθήσουν να κρατήσουν έστω το μοναστήρι στην Σικελία.

Βέβαια την δίκη την έχασαν, ευτελίζοντας περισσότερο την θέση τους. Ενδεικτικά αναφέρω 3 από τις δεκάδες αναρτήσεις στο διαδίκτυο.

Εννοείται βέβαια πως ο αξιολογότατος αυτός διεθνούς φήμης ακαδημαϊκός και ταπεινός λευίτης, ο Καθηγητής της Νομικής Σχολής και Ιερομόναχος Νείλος Βατοπαιδινός, συκοφαντήθηκε και συκοφαντείται ακόμη γιατί δεν με αρνήθηκε, υπακούοντας στον Ανώτατο Ορθόδοξο Ηγέτη που με έστειλε σ’ εκείνον το 2002 και στο Ευαγγέλιο του Χριστού και όχι στην εμπάθεια των όψιμων «τιμητών» και κατηγόρων μου.

Τους παρακαλώ λοιπόν ταπεινά, με αγάπη Χριστού και από αυτό το «βήμα», να σταματήσουν να σπείρουν παντού ψεύδη και συκοφαντίες ακόμη και σήμερα, γιατί θα υποχρεωθώ να τους οδηγήσω ενώπιον της Δικαιοσύνης, γεγονός που απεύχομαι.

Τους θυμίζω δε, πως όταν δήλωναν ψευδώς ότι δεν με γνώριζαν, ή ακόμη χειρότερα ότι τους «εξαπάτησα»! είχα τις αποδείξεις περί του αντιθέτου,  σε βίντεο και δεν το χρησιμοποίησα για να μην σκανδαλισθούν κι άλλο οι χριστιανοί βλέποντας Επίσκοπο να ψεύδεται χωρίς αιδώ!

Το τελευταίο άθλιο παραμύθι είναι ότι χτίζω μοναστήρι στην Καλαβρία που θα υπαχθεί στο Πατριαρχείο της Μόσχας με χορηγία έλληνα εφοπλιστή...( υπό το φως των εξελίξεων στην περιοχή, λυπάμαι πολύ που δεν είναι αλήθεια!).

Για την  ιστορία λοιπόν και την αποκατάσταση της αλήθειας και όχι για την προσωπική κατά κόσμον δικαίωσή μου, αλλά προς παρηγορίαν όσων σκανδαλίσθηκαν από όσα γράφηκαν και ειπώθηκαν εναντίον μου, ιδιαίτερα για τις υποτιθέμενες άξιόποινες πράξεις μου που αφορούν την ρασοφορία και την δραστηριότητά μου στην Ν. Ιταλία (Μεγάλη Ελλάδα) και το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, ενημερώνω τους απλούς, καλοπροαίρετους χριστιανούς αδελφούς μου, αλλά και τους συκοφάντες μου, πως η Ελληνική Δικαιοσύνη με σωρεία αποφάσεων με ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ.

Δεν εμπορεύτηκα όπως ακούστηκε το Άγιο Φως στο ιντερνέτ. Δεν βρέθηκε τίποτε το μεμπτό στην δραστηριότητα της Μ.Κ.Ο.  «Μεγάλη Ελλάς».

Δεν είχα καμιά σχέση με τις αλβανικές πυραμίδες. Στους λογαριασμούς μου δεν βρέθηκαν χρήματα. (οι σταυρωτές μου θα ήταν άραγε έτοιμοι να συναινέσουν, ως ακτήμονες που ορκίστηκαν ότι θα είναι ισοβίως, να επιτρέψουν την δημοσιοποίηση των τραπεζικών τους λογαριασμών;).

Δεν έκανα τίποτε το μεμπτό κατά ουδενός, δεν εξαπάτησα κανένα, δεν καταχράστηκα χρήματα, δεν υπήρξα πράκτορας καμιάς ξένης μυστικής υπηρεσίας (212/09 βούλευμα του Αρείου Πάγου που επικύρωσε το αντίστοιχο 887/2008 του Δικαστικού Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών).

Απαλλάγηκα από το Τριμελές Εφετείο Λαρίσης και το Πενταμελές Εφετείο Αθηνών για τις υπόλοιπες «φοβερές»  κατηγορίες. Τώρα γιατί η Αλήθεια, δεν προβλήθηκε έστω και εκ των υστέρων, ούτε στο 1% σε σχέση με τις συκοφαντίες εναντίον μου αφήνω Εσάς αγαπητοί μου αδελφοί να το κρίνετε...

Εκκρεμεί  ακόμη η τελευταία δικάσιμος που αφορά υποτιθέμενες πράξεις που «ετέλεσα» κατά του  Πατριάρχου Ειρηναίου την περίοδο 2001-2005. Για να σταματήσει λοιπόν η οποιαδήποτε συνεχιζόμενη εναντίον μου «υφέρπουσα» συκοφαντία και φημολογία από τους ίδιους «ορθόδοξους» εκκλησιαστικούς κύκλους,  ενημερώνω, ότι εκτός του γεγονότος ότι δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΜΑΡΤΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ για τις υποτιθέμενες πράξεις μου, ο ίδιος ο υποτιθέμενος «παθών» σε επιστολή του προς την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών με ημερομηνία 12/04/2009 δηλώνει ότι:

«1. Δεν επιθυμώ να παραστώ ως πολιτικώς ενάγων στη δίκη αυτή, ούτε έδωσα το δικαίωμα σε κανέναν να το πράξει για λογαριασμό μου.

2. Ο Απόστολος Βαβύλης (π.Ραφαήλ) είναι απολύτως αθώος από όλες τις αποδιδόμενες σε αυτόν κατηγορίες που οφείλονται σε σκευωρία που σκοπό είχαν να βλάψουν τον ελληνισμό και την Ορθοδοξία καθώς και το πρόσωπό μου.

3. Ο Απόστολος Βαβύλης ουδέποτε πλαστογράφησε την υπογραφή μου ούτε βέβαια εκαρπώθη το οποιοδήποτε ποσό για λογαριασμό μου, από τον οποιονδήποτε, ούτε ποτέ εγώ ισχυρίσθηκα κάτι τέτοιο.

Αντιθέτως επρόσφερε πολλά στο έργο μας και το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, όπως δημιουργία ιστοσελίδας στο ιντερνετ, έκδοση του Προσκυνηματικού Οδηγού του Ορθοδόξου Χριστιανού, που υπήρξε ανατύπωση του γνωστού έργου του καθηγητού κ. Βασιλείου Τζαφέρη κλπ.

4. Ο Απόστολος Βαβύλης ουδέποτε υπήρξε ψευδομάρτυρας εναντίον μου».

Ο δε έτερος βαναύσως συκοφαντηθείς εκ των ιδίων κύκλων, εξαίρετος αξιωματικός, Υποστράτηγος ε.α. κ. Ιωάννης Τριανταφυλλάκης, διαχειριστής της Μ.Κ.Ο. «ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΣ», ΑΠΗΛΛΑΓΗ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ...

Νομίζω  πως περιττεύει να πω ο,τιδήποτε άλλο... Ευχαριστώ τέλος, τους εκατοντάδες  ανώνυμους, γνωστούς και άγνωστους  συνανθρώπους μας, που σε αντίθεση με τους θλιβερούς ρασοφόρους συκοφάντες μου, μου συμπαραστάθηκαν και μου συμπαραστέκονται ποικιλοτρόπως τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα μετά τον θάνατο του πατέρα μου, που συνέβη λίγο μετά την αποφυλάκισή μου από τήν ασήκωτη θλίψι ή χαρά του;

Είμαι άνεργος, γιατί με καταδίκασαν στην ανεργία οι συκοφάντες και μανιασμένοι διώκτες μου, αγωνίζομαι να συμπαρασταθώ στην χήρα πλέον μητέρα μου, που τόσο την πίκραναν,  ζω εν Χριστώ και ετοιμάζομαι για τη μέρα που οριστικά πια θα ενταχθώ ισοβίως στην χορεία των αδελφών μου υπό το επιτραχήλιον του πνευματικού μας Πατρός και Γέροντος Κ. Γ. Δ. ή αν ο Κύριος το επιτρέψει σε κάποιο ασκηταριό στην έρημο της Αγίας Γης ή της Μεγάλης Ελλάδος, όπως λαχταρά η ψυχή μου.

Στο μεταξύ για να κερδίζω με αξιοπρέπεια  τα προς το ζην, γράφω. Εξέδωσα πριν λίγους μήνες το πρώτο μου βιβλίο με τίτλο “VIA CRUCIS-azazel” (η οδός του Σταυρού-αποδιοπομπαίος τράγος), που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Λιβάνη, τον μεγαλύτερο Εκδοτικο Οίκο της χώρας.

Διαβάζοντάς το, είμαι βέβαιος, ότι θα καταλάβετε πολύ περισσότερα από όσα διαβάσατε σ’ αυτή την δήλωση.

Γιατί είναι μεν μυθιστόρημα, αλλά γράφηκε εν προσευχή και νηστεία και που ξέρετε ίσως και να περιέχει κρυμμένες αλήθειες που μου αποκαλύφθηκαν...Γιατί άλλωστε είναι γραμμένο στις «Παροιμίες» και πέρασε στη λαϊκή σοφία η ρήση: ότι το ψέμμα έχει κοντά ποδάρια και πως ο ψεύτης πρέπει να έχει δυνατή μνήμη...και οι εχθροί του ήρωά μου απ’ ότι φαίνεται δεν έχουν... Πωλείται σε όλα τα μεγάλα βιβλιοπωλεια και βέβαια στις εκδόσεις Λιβάνη.

Ευχαριστώ ειλικρινά το Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων «ΡΟΜΦΑΙΑ», και προσωπικά τον Διευθύνοντα, Αξιότιμο Κύριο Αιμίλιο Πολυγένη για την ευγένειά του να μου δώσει την ευκαιρία να παρουσιάσω επιτέλους κι εγώ την άποψή μου που είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ. Είθε ο Κύριος να τον αξιώνει για τα καλύτερα και τα υψηλότερα.

Ζητώ τέλος από όλους σας να προσεύχεστε για την σωτηρία της ψυχής του εκλιπόντος πατέρα μου ΧΡΗΣΤΟΥ και την παρα Κυρίω παραμυθία της μητέρας μου.

Από την μεριά μου, σαν μέρος του καθημερινού μου «κανόνα», τηρώ την διδαχή του Άγιου Μάξιμου του Ομολογητή, που είπε: "Όσο εσύ προσεύχεσαι με την ψυχή σου για χάρη εκείνου που σε συκοφάντησε, τόσο και ο Θεός πείθει για την αθωότητά σου όσους σκανδαλίστηκαν λόγω της συκοφαντίας". Επίσκοπος, (με το Ε κεφαλαίο!), της «Μητρός των Εκκλησιών», που με «συνέδραμε εν ημέρα θλίψεως» και συνέβαλε στην ανάδειξη της αθωότητάς μου, μου είπε στη φυλακή: «Αν παιδάκι μου δεν ειρηνεύσει η ψυχή σου δεν θα δείς Θεού πρόσωπο». Αυτό προσπαθώ δι ευχών σας...

Με αγάπη  Χριστού,

Απόστολος Χρ. Βαβύλης (ρασοφόρος Ραφαήλ)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ:

http://video.google.com/videoplay?docid=6199971447701864827#

http://www.bivongi.com/rassegna_stampa/monachesimo_greco_ortodosso_calabria.pdf

http://www.impantokratoros.gr/50EB5263.el.aspx

http://greeknation.blogspot.com/2009/10/blog-post_9358.html

http://www.livanis.gr/ViewShopProduct.aspx?id=279555

 

Εμφανίσεις: 71621
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!