Το Πατριαρχείο Γεωργίας κατά του περιοδικού ''Charlie Hebdo''

chrll

Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης


Μετά τον Αρχιεπίσκοπο Σεβαστείας κ. Θεοδόσιο, έρχεται σήμερα και το Πατριαρχείο Γεωργίας να καταδικάσει ο τελευταίο τεύχος του γαλλικού σατιρικού περιοδικού "Charlie Hebdo".

Συγκεκριμένα το Πατριαρχείο Γεωργίας με ανακοίνωσή του καταδίκασε το γαλλικό περιοδικό, τονίζοντας ότι με το τελευταίο τεύχος που κυκλοφόρησε σε εκατομμύρια αντίτυπα προσβάλλει το θρησκευτικό αίσθημα των μουσουλμάνων.

"Οι συνέπειες των ενεργειών αυτών μπορεί να είναι καταστροφικές όχι μόνο για τις επιμέρους χώρες, αλλά και το σύνολο του κόσμου» υπογραμμίζει χαρακτηριστικά το Πατριαρχείο Γεωργίας.

Σε άλλο σημείο το Πατριαρχείο κάνει λόγο για προσβολή των ιερών συμβόλων, ενώ υπογραμμίζει πως δεν συμφωνεί με την γελοιοποίηση του Μωάμεθ.

Να αναφερθεί ότι το τεύχος 1178 του γαλλικού περιοδικού που κυκλοφόρησε στις 14 Ιανουαρίου τυπώθηκε σε 3 εκατ. αντίτυπα, και αύξηθηκε μετά από ζήτηση σε 5 εκατομμύρια.

Σχετικό άρθρο:  Ο Αρχιεπίσκοπος Σεβαστείας κατά του περιοδικού ''Charlie Hebdo''

Εμφανίσεις: 53781
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!