Σύναξη νέων του Πατριαρχείου Αντιοχείας στην νότιο Τουρκία (ΦΩΤΟ)

adio-3

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου η ετήσια σύναξη νέων του Πατριαρχείου Αντιοχείας στην νότιο Τουρκία στην αρχαία έδρα του πατριαρχείου στην Αντιόχεια.

Τις συνάξεις είχε ξεκινήσει ο απαχθείς Μητροπολίτης Χαλεπίου κ. Παύλος ο οποίος είχε και την διαποίμανση των κοινοτήτων στην Τουρκία, μετά την απαγωγή του εδώ και δύο χρόνια σχεδόν οι ιερείς και τα συμβούλια των κοινοτήτων με την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννου Ι' αποφάσισαν την πραγματοποίηση της συνάξεως με θέμα «Η θέση των νέων στην διακονία της Εκκλησίας σήμερα» κατά την διάρκεια της συνάξεως έγινε προβολή βίντεο με θέμα την ποιμαντική διακονία του Μητροπολίτη κ. Παύλου στην περιοχή, το οποίο ετοίμασαν νέοι από την Αντιόχεια που φοιτούν στην θεολογική σχολή του Μπαλαμάντ.

Η σύναξη ξεκίνησε με την κυριακάτικη Θεία Λειτουργία στο τέλος της οποίας τελέστηκε ειδική δέηση υπέρ ειρήνης και απελευθερώσεως όλων των αιχμαλώτων.

Μετά το πέρας της συνάξεως παρατέθηκε δεξίωση μετά μουσικής.

Τον συντονισμό για την πραγματοποίηση της συνάξεως είχε ο Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Γιαπιτζίολου.

adio-1

adio-4

adio-9

adio-10

adio-11

adio-12

adio-13

adio-14

adio-15

adio-16

adio-17

adio-18

adio-19

adio-20

adio-21

adio-22

Εμφανίσεις: 55789
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!