Αδριανουπόλεως και Έξαρχος Παναγίου Τάφου στον Πατριάρχη Αλεξανδρείας

ekprosopoi-5

Του Αιμίλιου Πολυγένη

Συνάντηση με τον Εκπρόσωπο του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα, Σεβ. Μητροπολίτη Αδριανουπόλεως κ. Αμφιλόχιο και τον Έξαρχο του Παναγίου Τάφου Αρχιμ. Δαμιανό Πάνου είχε σήμερα ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας κ. Θεόδωρος Β΄.

Η συνάντηση του Προκαθημένου της Αλεξανδρινής Εκκλησίας με τους εκπροσώπους των Πατριαρχείων, πραγματοποιήθηκε στο Μετόχι του Πατριαρχείου στην Κυψέλη όπου στεγάζονται τα γραφεία.

Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας καλωσόρισε τους εκπροσώπους στο Μετόχι, ενώ συνεχάρη τον Μητροπολίτη Αδριανουπόλεως για την εκλογή του.

Πληροφορίες της Romfea.gr αναφέρουν ότι ο Πατριάρχης κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ενημερώθηκε από τον Έξαρχο του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων Αρχιμ. Δαμιανό για την πορεία του θέματος που απασχολεί τα Πατριαρχεία Ιεροσολύμων και Αντιοχείας.

Τέλος ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας κ. Θεόδωρος Β΄ ευχήθηκε η αγαστή συνεργασία των Πρεσβυγενών Πατριαρχείων να συνεχιστεί στον χώρο της φιλόξενης Αποστολικής Εκκλησίας της Ελλάδος.

Εμφανίσεις: 67278
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!