Χειροτονία νέου Διακόνου στην Μπουζουμπούρα (ΦΩΤΟ)

mpourounti-1

Με τις σεπτές ευλογίες της Α.Θ.Μ. του Πατριάρχου Αλεξανδρείας κ.κ. Θεοδώρου του Β' πραγματοποιήθηκε, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου της Μπουζουμπούρα, η χειροτονία νέου Διακόνου, του π. Μαξίμου.

Ο π. Μάξιμος κατάγεται από την περιοχή Kaziba της Ρουάντα και αφού βαπτίστηκε Ορθόδοξος, πριν από αρκετό καιρό, εξέφρασε την επιθυμία να αφιερωθεί στην Εκκλησία ως Ιερεύς. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπός μας κ. Ιννοκέντιος διακρίνοντας την ειλικρινή του διάθεσή για ανιδιοτελή διακονία, προέβη στην εις Διάκονον χειροτονία του, σήμερα, ανήμερα της μνήμης του Προφήτου Ηλιού, στην πρωτεύουσα του Μπουρούντι.

Στην χειροτονία παρευρέθηκε πλήθος πιστών, τόσο από το Μπουρούντι, όσο και από την Ρουάντα, απ' όπου ταξίδεψαν για να ευχηθούν στον νέο Διάκονο. Σύντομα θα πραγματοποιηθεί και η εις Ιερέα χειροτονία του π. Μαξίμου, ώστε να εξυπηρετεί τις λατρευτικές ανάγκες των πιστών της Ρουάντα, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα αυξάνονται σημαντικά.

mpourounti-3

mpourounti-4

mpourounti-5

mpourounti-6

mpourounti-7

mpourounti-8

mpourounti-2

Εμφανίσεις: 58579
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!