Μητρόπολη Φλωρίνης: «Καιρός να διεκδικήσουμε το αυτονόητο»

ImageΓια ακόμη μια φορά η Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης, πρωτοστατεί στις κινητοποιήσεις των συνδικαλιστών σωματείων και του λαού της Φλώρινας που σκοπό έχουν τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στην πολύπαθη ακριτική περιοχή.

Η Ιερά Μητρόπολη μεταξύ άλλων αναφέρει:

Η Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας ανακοινώνει στον πιστό λαό την απόφασή της να πρωτοστατήσει ολόθυμα στις κινητοποιήσεις των φορέων, των συνδικαλιστικών σωματείων και του λαού της Φλώρινας, που σκοπό έχουν τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στην πολύπαθη ακριτική περιοχή μας.

Έτσι προτρέπει τους Φλωρινιώτες και τις Φλωρινιώτισσες να συμμετάσχουν μαζικά στη μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και διεκδίκησης, που θα πραγματοποιηθεί την ερχομένη Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012 και ώρα 11 το πρωί στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας.

Στην εκδήλωση, στην οποία θα συμμετάσχει σύσσωμος ο ιερός κλήρος των αρχιερατειών Φλωρίνης, Αμυνταίου και Πρεσπών, χαιρετισμό θα απευθύνει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Θεόκλητος.

Είναι καιρός να βγούμε από την παγερή εσωστρέφεια και αδιαφορία μας και με αγώνες να διεκδικήσουμε το αυτονόητο:

ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ

Εμφανίσεις: 42750
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!