Αναχώρηση ιερών λειψάνων από την Πολωνία (ΦΩΤΟ)

anaxorisi-1

ΓΙΑ ΤΗΝ ROMFEA.GR | Adrian Kazimiruk | Μετάφραση: Jerzy Betlejko

Στις 23 Αυγούστου 2014 το απόγευμα τα ιερά λείψανα του Τιμίου Σταυρού και της Αγ. Μαρίας Μαγδαληνής, συνοδεία των Αγιορειτών Πατέρων από την Ι. Μονή Σιμωνόπετρα, ήλθαν στην ενορία της Αγ. Αλεξάνδρας στο Stanisławowo.

Τους υποδέχτηκε ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Πολωνίας ο Μακαριώτατος Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ. Σάββας, συνοδευόμενος υπό των Θεοφιλεστάτων Επισκόπων Σιεμιατίτσε κ. Γεωργίου και Σούπρασλ κ. Γρηγορίου.

Στο παρεκκλήσι του Οίκου Ευγηρίας «Βηθανία», που λειτουργεί στα πλαίσια των κοινωφελών δραστηριοτήτων της Εκκλησίας της Πολωνίας, ο Μακ. Μητροπολίτης κ. Σάββας τέλεσε μια σύντομη δέηση μετά το πέρας της οποίας εξέφρασε για άλλη μια φορά την ευγνωμοσύνη του προς τους Σιμωνοπετρίτες Πατέρες, καθώς και προς τους διοργανωτές της επισκέψεως των ι. λειψάνων – την Αδελφότητα των Αγ. Κυρίλλου και Μεθοδίου.

Στις 18:35 μ.μ. η αντιπροσωπεία των Αγιορειτών Πατέρων μαζί με τους πολύτιμους πνευματικούς θησαυρούς τους αναχώρησε από το αεροδρόμιο Βαρσοβία-Modlin, επιστρέφοντας στο Περιβόλι της Παναγίας.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, κατά τη διάρκεια των 7 ημερών παραμονής των ιερών λειψάνων στην Εκκλησία της Πολωνίας, τα προσκύνησαν περίπου 100.000 άτομα.

* Απαγορεύεται η τροποποίηση του εν λόγω δημοσιεύματος με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά η περιληπτικά χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση της Romfea.gr.

anaxorisi-2

anaxorisi-3

anaxorisi-4

anaxorisi-5

anaxorisi-6

anaxorisi-7

anaxorisi-8

anaxorisi-9

Εμφανίσεις: 67681
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!