Ο Υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

ImageΟ Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος, δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του, στην Ιερά Αρχιεπισκοπή, τον Εξοχώτατο Αναπληρωτή Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ κ. Avigdor Liberman μέσα στα πλαίσια της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη χώρα μας.

Ο Μακαριώτατος καλωσορίζοντας τον Υψηλό Επισκέπτη του επεσήμανε τις καλές σχέσεις, που υπάρχουν ανάμεσα στην Κύπρο και στο Ισραήλ, τόσο σε πολιτειακό, όσο και σε εκκλησιαστικό επίπεδο.

Ο κ. Avigdor Liberman ευχαρίστησε το Μακαριώτατο για την εγκάρδια υποδοχή της οποίας έτυχε και εξέφρασε το θαυμασμό του για την ιστορική πορεία της Εκκλησίας της Κύπρου, αλλά και για τον ισορροπημένο ρόλο, που Αυτή διαδραματίζει στη ζωή του τόπου.

Κατά τη συνάντηση, ο Μακαριώτατος και ο Ισραηλίτης Υπουργός Εξωτερικών αντάλλαξαν απόψεις για την κατάσταση στην Κύπρο και στο Ισραήλ, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Συζήτησαν, μετά από προβληματισμό τους, τρόπους ειρηνικής επίλυσης των πολιτικών προβλημάτων της περιοχής, καθώς και τρόπους επίλυσης διαφόρων άλλων θεμάτων που αναφύονται.

Ο κ. Avigdor Liberman τόνισε τη σημασία που οι θρησκευτικοί ηγέτες έχουν στο σύγχρονο κόσμο και εξέφρασε την ευχαρίστησή του προς τον Μακαριώτατο για τη θετική και εποικοδομητική του στάση και προσφορά.

Εμφανίσεις: 73918
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!