Θέλουν να αγοράσουν την οικία εξορίας του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στις Σεϋχέλλες

ImageΣύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει την Παρασκευή η εφημερίδα «Πολίτης», ο μέχρι πρότινος γεν. διευθυντής του Γρ. Προγραμματισμού, Α. Μολέσκης, ανέλαβε να ετοιμάσει πρόταση για την αγορά της οικίας San Susi στις Σεϋχέλλες, όπου διέμενε κατά την 13μηνη εξορία του ο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος. Απαιτούνται τουλάχιστον 7 εκατ. δολάρια

Η πρόταση αφορά την αγορά της οικίας «San Susi» όπου διέμενε ο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος κατά τη διάρκεια της εξορίας του στις Σεϋχέλλες.

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού όπως είμαι σε θέση προσωπικά να γνωρίζω είναι μία γυναίκα από τις Σεϋχέλλες κοντά στα 65 η οποία είναι παντρεμένη με έναν Αμερικανό αρκετά ευκατάστατο.

Μάλιστα κατά την επίσκεψη μου στις Σεϋχέλλες πριν από δυόμιση χρόνια όταν πήγα να επισκεφθώ το σπίτι η ίδια με αυστηρό ύψος με απέτρεψε με το δικαιολογητικό ότι το σπίτι ανακαινίζετε.

Η ίδια σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες έχει συναινέσει να πωλήσει το σπίτι  μαζί με το μεγαλύτερο μέρος του κτήματος που την περιβάλλει (τα 10 χιλιάδες τ.μ. από τα 14 χιλιάδες τ.μ.) έναντι των 5 εκατ. δολαρίων χωρίς οποιαδήποτε περαιτέρω διαπραγμάτευση.

Εμφανίσεις: 119004
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!