Επίσκεψη Αρχιεπισκόπου Φινλανδίας κ. Λέοντος στην Εκκλησία της Κύπρου

ImageΜετά από πρόσκληση του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ. Χρυσοστόμου, και προς ανταπόδοση της δικής του επίσκεψης στη Φινλανδία, θα επισκεφθεί επίσημα την Κύπρο ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Καρελίας και πάσης Φινλανδίας κ. Λέων από 5 μέχρι 12 Φεβρουαρίου 2010.

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Φινλανδίας, φιλοξενούμενος της Εκκλησίας της Κύπρου, θα έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, Ιερές Μητροπόλεις και Ιερές Μονές της Πατρίδας μας.

Η επίσημη υποδοχή του Σεβασμιωτάτου θα πραγματοποιηθεί στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου το Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου και ώρα 10.00 το πρωί, στην παρουσία του Κλήρου, των εκκλησιαστικών επιτροπών, του προσωπικού και των συνεργατών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.

Κατά τη διάρκεια της εδώ παραμονής του, Αρχιεπίσκοπος Φινλανδίας, θα έχει συνάντηση και με την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια.

Εμφανίσεις: 64661
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!