Ο Αντώνης Σαμαράς στο Προκαθήμενο της Κυπριακής Εκκλησίας

ImageΟ Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο, έγινε δεκτός, σήμερα το πρωί στην Ιερά Αρχιεπισκοπή, από τον προκαθήμενο της κυπριακής Εκκλησίας, Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο Β'.

Κατά τη διάρκεια τής πολύ εγκάρδιας, χρήσιμης και εποικοδομητικής συνάντησης, στην αρχή, ο Μακαριώτατος, συνεχάρει, και διά ζώσης, τον κ. Σαμαρά για την εκλογή του στην προεδρία του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, ευχόμενος σ’ αυτόν κάθε επιτυχία στα υψηλά του καθήκοντα, για το καλό, την προκοπή και την ευημερία του Ελληνισμού στο σύνολό του.

Στη συνέχεια της συνάντησης, και μετά την επαναεπιβεβαίωση των άρρηκτων και αδελφικών δεσμών φιλίας και συνεργασίας, που συνδέουν τις ομόθρησκες και ομόγλωσσες χώρες μας Ελλάδα και Κύπρο, ο Αρχιεπίσκοπος και ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, συζήτησαν διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος, με ιδιαίτερη αναφορά στο εθνικό μας θέμα και τις εξ’ αυτού κρίσιμες στιγμές, που η εθνικοθρησκευτική επιβίωση του Κυπριακού Ελληνισμού διέρχεται στη μαρτυρική μας νήσο.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί, ότι μετά τη συνάντηση που διήρκεσε σχεδόν μία ώρα, δεν έγιναν δηλώσεις.

Νωρίτερα, ο κ. Σαμαράς συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ Νίκο Αναστασιάδη, επισκέφθηκε τον Τύμβο Μακεδονίτισσας όπου κατέθεσε στεφάνι και ακολούθως επισκέφθηκε τα Φυλακισμένα Μνήματα.

Εμφανίσεις: 96063
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!