Επιβεβαίωση Romfea.gr για την επίσκεψη Κύπρου στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

ImageΕπιβεβαιώθηκαν σήμερα οι χθεσινές πληροφορίες της ROMFΕΑ.gr, για πιθανή καθυστέρηση της ειρηνικής επίσκεψης του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ. Χρυσοστόμου Β' στο Φανάρι, λόγω της έκρηξης του Ισλανδικού ηφαιστείου και της ακόλουθης ακύρωσης όλων των πτήσεων από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο των Βρυξελλών.

Να αναφερθεί, ότι η ROMFEA.gr, πρώτη έγραψε χθες το βράδυ ότι η ηφαιστειακή στάχτη θα καθυστερήσει την επίσημη επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Κύπρου στη Κωνσταντινούπολη.

Συγκεκριμένα η αντιπροσωπεία του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ. Χρυσοστόμου, εκτός απροόπτου αναμένεται να φτάσει στην Κωνσταντινούπολη το Σάββατο το μεσημέρι.

Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Χρυσόστομος μιλώντας σήμερα στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων από τις Βρυξέλλες, δήλωσε ότι γίνονται προσπάθειες να αναχωρήσει από το πλησιέστερο ανοικτό αεροδρόμιο, καθώς, όπως είναι γνωστό, ο εναέριος χώρος του Βελγίου, όπως και της Γαλλίας και της Γερμανίας είναι κλειστοί λόγω του νέφους στάχτης που προκλήθηκε από την έκρηξη του ηφαιστείου στην Ισλανδία.

Επίσης, πρόσθεσε, πως η αντιπροσωπεία μάλλον θα μεταβεί με τρένο στη Ζυρίχη και από εκεί θα αναχωρήσει με την πρωινή πτήση για Κωνσταντινούπολη.

Τέλος, να σημειωθεί, ότι εξετάζεται το σενάριο να μεταβούν, με τραίνο στο Μιλάνο και να αναχωρήσουν με πρωινή πτήση για την Κωνσταντινούπολη. Κάτι που ίσως, να μην γίνει εξαιτίας της μεγάλης διάρκειας της διαδρομής με το τρένο.

Εμφανίσεις: 59973
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!