Ο Κύπρου εγκλωβισμένος στις Βρυξέλλες - Ματαίωση επίσκεψης στο Φανάρι

ImageΔεν πραγματοποιήθηκε τελικά η συνάντηση της Συνοδείας του Αρχιεπισκόπου Χρυσόστομου Β΄ η οποία βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη από χθες το βράδυ, με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο.

Να αναφερθεί, ότι ο Προκαθήμενος της Κυπριακής Εκκλησίας, όπως είχε γράψει πρώτη η «Romfea.gr», έχει εγκλωβιστεί στις Βρυξέλλες, λόγω της τέφρας που προκλήθηκε από την έκρηξη του ηφαιστείου στην Ισλανδία.

Η Αντιπροσωπεία της Κυπριακής Εκκλησίας αποτελείται από τον Μητροπολίτη Πάφου κ. Γεώργιο και τον Χωρεπίσκοπο Χύτρων κ. Λεόντιο.

Να σημειωθεί, ότι στο Φανάρι με αφορμή την επίσκεψη είχε φτάσει και ο Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Χρυσόστομος, ο οποίος συνδέεται με χρόνια φιλία τόσο με τον Οικουμενικό Πατριάρχη όσο και με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου.

Τέλος, αποκλειστικές πληροφορίες της «Romfea.gr», αναφέρουν ότι η ειρηνική επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Νέας Ιουστινιανής και Πάσης Κύπρου κ. Χρυσοστόμου Β΄, θα ματαιωθεί μάλλον για τρίτη συνεχόμενη φορά.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της "Romfea.gr", ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου σε περίπου μια ώρα θα ξεκινήσει σιδηροδρομικώς από τις Βρυξέλλες για Ρώμη, ένα ταξίδι το οποίο διαρκεί πάνω από δεκαπέντε ώρες και από εκεί θα αποπειραθή να μεταβεί στην Λευκωσία η στη Κωνσταντινούπολη.

Εμφανίσεις: 55734
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!