Εκκλησία: Θέλει Mall με Κατάρ και Σιακόλα

ImageΣε πλήρη επιβεβαίωση του δημοσιεύματος του InBusinessNews ότι η Εκκλησία της Κύπρου βρίσκεται σε επαφές με το κράτος του Κατάρ για επιχειρηματική συνεργασία προέβη σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος Β.

Ο προκαθήμενος της Εκκλησίας σημείωσε χαρακτηριστικά ότι βρίσκονται σε επαφές και πως όταν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο, θα ενημερώσουν και το κοινό.

Ο Μακαριότατος αποκάλυψε ότι η επένδυση του Κατάρ στη γη της Εκκλησίας δεν θα αφορά ξενοδοχείο, αλλά κατά πάσα πιθανότητα εμπορικό κέντρο στην δυτική Λευκωσία για το ποίο θα χρειαστεί να του δοθεί παρέκκλιση από το κράτος για αύξηση του συντελεστή δόμησης.

Παράλληλα τόνισε ότι για δημιουργία Mall συζητά και για την περιοχή της Λεμεσού με τον Κύπριο επιχειρηματία Νίκο Σιακόλα.

Τέλος, ο Αρχιεπίσκοπος κάλεσε την κυβέρνηση να παραχωρήσει στο Κατάρ και το χώρο που σήμερα στεγάζεται η Τεχνική Σχολή Λευκωσία προκειμένου να είναι μεγαλύτερη και πιο άρτια η επένδυση τους.

Εμφανίσεις: 28251
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!