Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Ρωτήστε τον Νικηφόρο

ImageΑποστάσεις από την ανάπτυξη των €500 εκ. που προτίθεται να κάνει η Ιερά Μονή Κύκκου στην περιοχή της Έγκωμης, άφησε σε δηλώσεις του στο ΙnBusinessNews ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β.

Ο Μακαριότατος ξεκαθάρισε πως η επένδυση αυτή αφορά καθαρά την Ιερά Μονή Κύκκου και δεν έγινε σε συνεννόηση με την Ιερά Αρχιεπισκοπή.

«Μπορεί η Εκκλησία να είναι ενιαία αλλά στην περίπτωση αυτή η επένδυση αφορά μόνο την μονή Κύκκου. Οπόταν αν έχετε απορίες ρωτήστε το Νικηφόρο, εγώ δεν σχολιάζω», είπε.

Κληθείς να σχολιάσει το κατά πόσον έχει λάβει επιστολή από τον υπουργό Οικονομικών Χαρίλαο Σταυράκη με την οποία τον καλεί σε διάλογο για το θέμα της φορολογίας της Εκκλησίας ο Μακαριότατος απάντησε αρνητικά.

«Εγώ είμαι έτοιμος πάντα για διάλογο, όμως δεν έχω λάβει καμία επιστολή μέχρι σήμερα», κατέληξε ο Αρχιεπίσκοπος Νέας Ιουστινιανής και Πάσης Κύπρου κ. Χρυσόστομος Β΄.

Εμφανίσεις: 25302
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!