Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

ImageΗ Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος δέχθηκε σήμερα, 12 Ιουλίου 2010, την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Φίλιππο Πελτσάλνικο, συνοδευόμενο από τον Πρέσβη της Ελλάδας στην Κύπρο κ. Βασίλη Παπαϊωάννου και από τα μέλη της συνοδείας του.

Κατά τη συνάντηση ο Μακαριώτατος ενημέρωσε τον κ. Πελτσάνικο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό πρόβλημα, που όπως τόνισε δεν είναι και οι καλύτερες που θα μπορούσαν να είναι και ως εκ τούτου ο Κυπριακός λαός και η Ηγεσία του θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί, ώστε να μη χαθεί η κρατική υπόσταση της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Αντίθετα, τόνισε, ότι πρέπει να βρεθεί μια λύση κοινά αποδεκτή, που να είναι βιώσιμη και λειτουργική, ώστε Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι να ζήσουν ευτυχισμένα.

Τα μέλη της Συνοδείας του Προέδρου της Βουλής των Έλλήνων ήταν: ο Ειδικός Γραμματέας του Γραφείου του Προέδρου της Βουλής κ. Νικόλας Παπασπύρου, ο Διευθυντής του Γραφείου του Διπλωματικού Συμβούλου Πρέσβης κ. Ιωάννης Χριστοφίλης, η Σύμβουλος στο Γραφείο του Διπλωματικού Συμβούλου κα Μαρία Παπακωνσταντίνου, ο Σύμβουλος Τύπου κ. Ελευθέριος Μάκος, η Ιδιαιτέρα Γραμματέας κα Θεανώ Γκιάλη και ο Συνοδός Ασφαλείας του κ. Αδάμ Δερμάτης.

Εμφανίσεις: 60539
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!