Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κάλεσε τον λαό να αντιδράσει για το Κυπριακό

ImageΤο τρίτο ετήσιο μνημόσυνο του αειμνήστου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ. Χρυσοστόμου Α΄ τελέστηκε σήμερα Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010 στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου Λευκωσίας.

Της Θείας Λειτουργίας και του μνημοσύνου προεξήρχε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος Β΄, ενώ τον θείο λόγο κήρυξε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κυρηνείας Παύλος.

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος από τον Καθεδρικό Ναό, κάλεσε τον Κυπριακό λαό να αντιδράσει για να σταματήσει την κατηφόρα στο κυπριακό και την τουρκοποίηση της Κύπρου.

Μετά το πέρας του μνημοσύνου ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου, έκανε λόγο για απαράδεκτες καταστάσεις όσον αφορά το Κυπριακό.

Προσθέτοντας, ότι «μετατράπηκε σε διακοινοτική διαφορά που θα έχει ως αποτέλεσμα οι Κύπριοι να αναζητήσουν αλλού πατρίδα».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κυρηνείας κ. Παύλος, στον επιμνημόσυνο λόγο του, εξαπέλυσε επίθεσε εναντίων όλων εκείνων που υποστηρίζουν την Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία (Δ.Δ.Ο).

Εμφανίσεις: 69386
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!