Βρέθηκαν τα κλοπιμαία από Εκκλησία στη Λεμεσό - Σύλληψη τεσσάρων ατόμων

ImageΒρέθηκαν χθες τα κλοπιμαία της Εκκλησίας του Σωτήρος, στη Λεμεσό, ενώ τέσσερα πρόσωπα συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Αστυνομίας, μέλη της Αστυνομίας, μετά από πληροφορία, ανέκοψαν αυτοκίνητο στην περιοχή της Επίχωσης στη Λεμεσό και από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο οδηγείτο από 29χρονο Λιβανέζο, κάτοχο κυπριακού διαβατηρίου.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, εντοπίστηκαν δύο ευαγγέλια, τα οποία, όπως διαπιστώθηκε αργότερα, αποτελούν μέρος της περιουσίας που κλάπηκε από την Εκκλησία του Σωτήρος, στο χωριό Σωτήρα Λεμεσού.

Ανακρινόμενος, ο 29χρονος είπε ότι είχε στην κατοικία του δύο ευαγγέλια και άλλα εκκλησιαστικά σκεύη και εικόνες, με σκοπό να τα πουλήσει, ενώ γνώριζε ότι ήταν κλοπιμαία. 

Έγινε έρευνα στην κατοικία του, όπου εντοπίστηκε μια μεγάλη εικόνα, δισκοπότηρα, σταυροί και άλλα εκκλησιαστικά σκεύη, τα οποία αποτελούν προϊόν διαρρήξεως της Εκκλησίας του Σωτήρος και της Εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου στο Τραχώνι.

Επίσης, στην κατοικία εντοπίστηκαν άλλα τρία πρόσωπα από τη Ρουμανία, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν διάφορα κοσμήματα, για την κατοχή των οποίων δεν ήταν σε θέση να δώσουν επαρκείς εξηγήσεις. 

Εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης.

Εμφανίσεις: 115926
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!