Στεφάνου «Κάθε πολίτης της Κύπρου μπορεί ελεύθερα να ασκεί τα θρησκευτικά του δικαιώματα»

ImageΟ κάθε πολίτης της Κυπριακής Δημοκρατίας έχει ίσα δικαιώματα και μπορεί ελεύθερα να ασκεί τα θρησκευτικά του δικαιώματα, κάτι που δυστυχώς δεν συμβαίνει στις κατεχόμενες περιοχές, δήλωσε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου. 

Σε ερώτηση για την ''εγκύκλιο'' που εξέδωσε το λεγόμενο υπουργείο εξωτερικών στα κατεχόμενα ότι οι Ε/κ που διαμένουν στα κατεχόμενα θα μπορούν να τελούν τις λειτουργίες τους όποτε το επιθυμούν, ο κ. Στεφάνου είπε ότι ''ο κάθε πολίτης της Κυπριακής Δημοκρατίας, είτε Ελληνοκύπριος είναι αυτός είτε Τουρκοκύπριος, έχει ίσα δικαιώματα και μπορεί πολύ ελεύθερα να ασκεί τα θρησκευτικά του δικαιώματα, κάτι που δυστυχώς δεν μπορούμε να το πούμε για τις κατεχόμενες περιοχές''.

''Τώρα δεν μπορεί ο λεγόμενος υπουργός εξωτερικών να προσπαθεί να παραδώσει μαθήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία, που με πολλή συνέπεια εφαρμόζει και το Σύνταγμα και το Νόμο και κάθε διεθνή σύμβαση'', είπε.

Εμφανίσεις: 117424
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!