Εκκλησία: Η επένδυση με επένδυση περνάει

ImageΣε νέα επιχειρηματική κίνηση προχώρησε το τελευταίο διάστημα η εκκλησία της Κύπρου, εισπράττοντας σε πρώτη φάση ένα ποσό κοντά στα 2εκ. ευρώ.

Αν και δεν έγιναν γνωστοί οι όροι της συμφωνίας, ούτε ποιοι βρίσκονται στην άλλη πλευρά, έγκυρες πληροφορίες του InBusinessNews αναφέρουν πως η συμφωνία αφορά έκταση γης περίπου 33 σκάλων στην επαρχία Λάρνακας, κοντά στην τουριστική περιοχή.

Η εκκλησία κατείχε γη 20 σκάλων στην περιοχή και πριν μερικούς μήνες αγόρασε άλλες 13 σκάλες παραπλήσια για σκοπούς κοινής επένδυσης με το Κατάρ, συμφωνία η οποία όμως κατέρρευσε όπως είναι γνωστό.

Το τελευταίο διάστημα, ο Αρχιεπίσκοπος χειρίστηκε προσωπικά το θέμα όπως πληροφορηθήκαμε και κατέληξε σε συμφωνία που προνοεί ποσό κοντά στα 10εκ. ευρώ εκ των οποίων η εκκλησία ήδη εξασφάλισε 2εκ.

Αν και επικοινωνήσαμε σχετικά με το θέμα με τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο, μας ανέφερε πως δεν υπάρχει κάτι σε σχέση με το συγκεκριμένο θέμα.

Εμφανίσεις: 91177
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!