Στις Βρυξέλλες ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος

ImageΗ Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος θα αναχωρήσει από τον αερολιμένα Λάρνακας την ερχόμενη Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011 και ώρα 05.30΄ (πτήση Α3 901), μεταβαίνοντας, μέσω Αθηνών, στην έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες.

Στις Βρυξέλλες ο Μακαριώτατος θα προσφωνήσει την εκδήλωση, την οποία διοργανώνει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η Ευρωβουλευτής Κυρία Αντιγόνη Παπαδοπούλου.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει Έκθεση φωτογραφιών με τίτλο «Παράθυρο στην Ευρωπαϊκή Κύπρο» (Window on European Cyprus) και μουσική συναυλία με τίτλο «Τραγούδια της Ψυχής μας» (Songs of our Soul).

Την εκδήλωση θα προσφωνήσουν, επίσης, ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κ. Martin Schulz και ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Μάρκος Κυπριανού.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις Βρυξέλλες, ο Μακαριώτατος θα έχει επαφές με διάφορους παράγοντες και αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στην Κύπρο ο Μακαριώτατος θα επιστρέψει την Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011 και ώρα 19.55΄ (πτήση Α3 908).

Εμφανίσεις: 84355
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!