2η Δημόσια Διαβούλευση Αρχιεπισκόπου και Νεολαίας της Κύπρου

kirpouΣτα πλαίσια του Ανοιχτού Διαλόγου που ξεκίνησε ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου με την Κοινωνία των Πολιτών και ειδικότερα με  τη Νεολαία του τόπου διοργανώνεται η 2η Δημόσια Διαβούλευση, την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011 στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου από τις 5.00 το απόγευμα μέχρι τις 8.15 το βράδυ.

Στη 2η αυτή Δημόσια Διαβούλευση θα συμμετάσχουν εκατό περίπου νέοι και πολίτες από όλα τα κοινωνικά στρώματα του τόπου. Οι νέοι αυτοί θα προέρχονται από διάφορα οργανωμένα σύνολα νεολαίας καθώς και νέοι που χαρακτηρίζονται ως ανένταχτοι. Θα έχουν την ευκαιρία να παρευρεθούν σε μια τρίωρη συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου και να θέσουν ενώπιον του προβληματισμούς, απορίες ή ακόμη και σκέψεις για θέματα που τους απασχολούν.

Ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας, θα ανταλλάξει απόψεις μαζί τους για τα σημαντικά θέματα της οικονομικής κρίσης και της ανεργίας των νέων, το εθνικό θέμα και τον εκσυγχρονισμό της Εκκλησίας σε σχέση με τους νέους.

Τα θέματα αυτά επιλέγηκαν με βάση τις αξιολογήσεις των νέων που έλαβαν μέρος στην πρώτη διαβούλευση. Μέσα από το δημόσιο αυτό διάλογο θα επιχειρηθεί να δοθούν απαντήσεις στα πιο πάνω θέματα, αλλά και να γίνουν εισηγήσεις, για το πώς θα μπορούσε να ενδυναμωθεί, μέσω της νέας γενιάς του τόπου, ο ρόλος της Εκκλησίας της Κύπρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η όλη εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά στο διαδίκτυο μέσω της ιστοσελίδας της Εκκλησίας της Κύπρου και σε ζωντανή μετάδοση από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Ο ΛΟΓΟΣ».

Εμφανίσεις: 73037
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!