Ο Υπουργός Άμυνας Αβραμόπουλος στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

ImageΣυνάντηση του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ. κ. Χρυσοστόμου με τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης της Ελλάδος Δημήτρη Αβρααμόπουλο στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου την Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011.

Ο κύριος Υπουργός Εθνικής Αμύνης συνοδευόταν από τον ομόλογό του Υπουργό της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Ηλιάδη, από τον Πρέσβη της Ελλάδος στην Κύπρο κ. Βασίλη Παπαϊωάννου, καθώς και από στρατιωτικές αρχές της Κύπρου και της Ελλάδος.

Ο Μακαριώτατος, καλοσώρισε τον κ. Αβρααμόπουλο και τη συνοδεία του στην Κύπρο και στην Ιερά Αρχιεπισκοπή, εκφράζοντας τη χαρά του για την συνάντηση.

Ο κ. Υπουργός εξέφρασε, επίσης, τη χαρά του, γιατί του δόθηκε η ευκαιρία, μέσα στα πλαίσια της επίσημης επίσκεψής του στην Κύπρο, να πραγματοποιήσει φιλοφρονητική συνάντηση με τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Κύπρου κ. κ. Χρυσόστομο.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε, κυρίως, γύρω από ζητήματα που αφορούν στην Ελλάδα και την Κύπρο, με κυρίαρχο θέμα το Εθνικό μας πρόβλημα.

Εμφανίσεις: 57970
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!