Ταμασού: "Ας είναι το ύδωρ και το φως τα εφόδια για την σωτηρία μας"

tamas

 

Με λαμπρότητα τελέστηκε ο καθαγιασμός των υδάτων στον Υδατοφράκτη Κλήρου από τον Πανιερότατο Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐα.

Στην τελετή η οποία καθιερώθηκε πλέον και τελείται στο φράγμα της Κλήρου από τη Μητρόπολη Ταμασού και τον Ιερό Ναό παναγίας Κλήρου, παρέστησαν οι στρατιωτικές, αστυνομικές, και κοινοτικές αρχές καθώς και οργανωμένα σύνολα της Μητροπολιτικής περιφέρειας Ταμασού, καθώς και πλήθος πιστών.

"Το φώς του παναγίου πνεύματος και το εξαγιασμένο ύδωρ της βαπτίσεως του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, είναι τα όπλα της εφετινής προσπάθειας μας για την απόκτηση των αρετών και την εξεύρεση του δρόμου της προσωπικής μας σωτηρίας", ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Πανιερώτατος.

"Ας είναι δε αυτά τα πνευματικά όπλα σύμμαχοι μας στην προσπάθεια μας για την απελευθέρωση της κατεχόμενης μας πατρίδος και για την αποκατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη νήσο μας» τόνισε.

DSC_3919

Εμφανίσεις: 44309
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!