Κοπή Βασιλόπιτας στις εγκαταστάσεις του "ΛΟΓΟΥ"

0-mega

Την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, του ραδιοφωνικού σταθμού «Ο ΛΟΓΟΣ» και του LOGOSNET ευλόγησε χθες το μεσημέρι ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου κ. Χρυσόστομος.

Το παρόν έδωσαν ο πρόεδρος της Βουλής και πρόεδρος της ΕΔΕΚ κ. Γιαννάκης Ομήρου, ο πρόεδρος του ΔΗ.ΣΥ. κ. Νίκος Αναστασιάδης, ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ κ. Άντρος Κυπριανού, ο πρόεδρος του ΔΗ.ΚΟ. κ. Μάριος Καρογιάν, Υπουργοί, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Βουλευτές από όλες τι πολιτικές δυνάμεις του τόπου, δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, πολιτειακοί και πολιτικοί παράγοντες, ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Κύπρου, ο πρόεδρος και ο διευθυντής της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης, παράγοντες οργανισμών και διαφημιστικών εταιρειών κλπ.

Ο Μακαριώτατος στο σύντομο χαιρετισμό του, ευχήθηκε, «για όλους και για τον καθένα ξεχωριστά, μία καλή νέα χρονιά, δημιουργική και καρποφόρο χρονιά για την πατρίδα μας και για τον λαό μας», εξέφρασε την πεποίθηση ότι χρειάζεται ο κοινός αγώνας όλων, επισημαίνοντας, παράλληλα, ότι «εξαρτάται από μας εάν ο χρόνος θα είναι καλός ή όχι».

«Όταν είμεθα προγραμματισμένοι και δουλεύουμε σωστά θα πάμε μπροστά. Χρειάζεται και το πρόγραμμα, χρειάζεται και η δουλειά και πρέπει να μάθουμε, να προσγειωθούμεν κάπως, να ζούμε πιο λιτά, πιο οικονομικά και είμαι σίγουρος ότι θα πάμε μπροστά», ανέφερε.

Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος επιβεβαίωσε ότι η Εκκλησία θα συμπαρασταθεί προς όλους, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «θέλουμε αυτός ο τόπος να πάει μπροστά. Θέλουμε την επιβίωση του. Δεν σκεπτόμεθα και δεν μπορούμε να διανοηθούμεν ότι η δική μας γενιά θα είναι η τελευταία γενιά που θα κατοικεί σ΄αυτό τον χώρο. Πρέπει να επιβιώσει και αν επεβίωσε σε πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις, γιατί να μην επιβιώσει σήμερα που το μορφωτικό επίπεδο του λαού μας έχει ανεβεί αρκετά».

«Τα τελευταία χρόνια, ο λαός μας έχει μια εθνική ευαισθησία. Όλοι σκέφτονται τι θα γίνει αύριο αυτός ο τόπος και αφού μας απασχολεί όλους και τον απλό λαό, δεν έχει παρά να επιβιώσει αυτός ο τόπος», υπογράμμισε.

 0-mega1

Εμφανίσεις: 94409
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!