Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου είχε ο Αντώνης Σαμαράς

1

Συνάντηση με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ. κ. Χρυσόστομο είχε, χθες το απόγευμα, Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, στην Ιερά Αρχιεπισκοπή, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως, μέσα στα πλαίσια της επίσκεψής του στην Κύπρο.

Κατά τη διάρκεια της εγκάρδιας συνάντησης, η οποία διήρκησε 50 περίπου λεπτά, συζητήθηκαν τα προβλήματα και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα ο Ελληνισμός τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Κύπρο, καθώς και άλλα ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος. Παράλληλα επαναβεβαιώθηκαν οι άρρηκτοι και αδελφικοί δεσμοί φιλίας και συνεργασίας που συνδέουν την Ελλάδα και την Κύπρο.

Στην συνάντηση του Προκαθημένου της εν Κύπρω Εκκλησίας και του κ. Σαμαρά, συμμετείχε και ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Κύπρο Βασίλης Παπαϊωάννου και ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

Ο Κύπρου Χρυσόστομος ευχήθηκε στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και τον ελληνικό λαό «καλές επιτυχίες», τονίζοντας ότι «εμείς πάντοτε έχωμεν και νουν και καρδίαν εστραμμένην προς την Μητέρα Πατρίδα. Αν πάτε εσείς καλά θα πάμε και εμείς καλά και εύχομαι να πάτε».

«Αυτή είναι η πιο θερμή ευχή και προσευχή μου να πάτε καλά», επεσήμανε ο Μακαριώτατος για να υπογραμμίσει ότι «το έθνος όχι μόνο πρέπει να επιβιώσει, αλλά και να μεγαλουργήσει».

«Την Ιθάκη μας πρέπει να την βάλουμε ψηλά», κατέληξε. «Και η Κύπρος μας να βρει την δικαίωση της», τόνισε από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς.

2

3

Εμφανίσεις: 58895
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!