Υποδοχή του Σταυρού του Αγίου Κοσμά στην Ι.Μ. Ταμασού

staavrosΗ Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής ανακοινώνει ότι το Σάββατο, 7 Μαρτίου 2015 και ώρα 5:00 το απόγευμα, στον περίβολο του ιερού ναού του Αγίου Γεωργίου στην Πάνω Δευτερά, θα γίνει η υποδοχή του αυθεντικού σταυρού του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού και τεμαχίου του λειψάνου του Αγίου.

Τα ιερά αυτά θησαυρίσματα θα μεταφερθούν από την Ιερά Μητρόπολη Σισανίου και Σιατίστης της Εκκλησίας της Ελλάδος και θα εκτίθενται για προσκύνηση από τους πιστούς στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου, μέχρι και την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως, 15 Μαρτίου 2015.

Ο ναός θα είναι καθημερινά ανοικτός από τις 6:30 το πρωί μέχρι τις 9:00 το βράδυ.

Παράλληλα, από την Κυριακή 8 Μαρτίου μέχρι και την Κυριακή 15 Μαρτίου, στο Βιβλιοπωλείο «Αγιόνησος», που βρίσκεται δίπλα από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στην Πάνω Δευτερά, θα λειτουργήσει έκθεση χριστιανικού και παιδικού βιβλίου, που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής, σε συνεργασία με την Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα τελέσει ο έντιμος Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστας Καδής, την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 και ώρα 10:15 το πρωί.

Η έκθεση θα είναι ανοικτή καθημερινά από τις 9:00 το πρωί μέχρι τη 1:00 το μεσημέρι και το απόγευμα από τις 4:00 μέχρι τις 8:00 το βράδυ.

Εμφανίσεις: 25771
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!