Μητροπολίτης Πάφου: ''Ευθύνη μας να φέρουμε την πόλη μας εκεί που ήταν''

mitropolitis-pafou 607 364 577 324Όσο και αν προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε τα φετινά Χριστούγεννα με τρόπο χαρούμενο, το κλίμα στην Πάφο είναι βαρύ, δήλωσε ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος.

O Πάφου Γεώργιος ανέφερε πως “νιώθουμε την ευθύνη όσοι τουλάχιστον εκπροσωπούμε κάποιους θεσμούς , να δώσουμε ελπίδα στον κόσμο και να αποκαταστήσουμε την αυτοπεποίθηση στη νέα γενιά”.

Πρέπει, συνέχισε, την Πάφο να την επαναφέρουμε εκεί που ήταν, από το βούρκο που κάποιοι την έριξαν.

Η Πάφος, είπε ο Μητροπολίτης Πάφου, είναι η πρώτη πόλη της Ευρώπης που δέχτηκε το Χριστιανισμό, σημειώνοντας πως μας έχουν ως παράδειγμα προς μίμηση.

Ο Μητροπολίτης Πάφου ανέφερε ακόμη πως αυτή την πόλη με το Χριστιανικό παρελθόν με τους αγώνες τους εθνικούς και τη συμμετοχή στον Απελευθερωτικό μας αγώνα, που ήταν μεγαλύτερη από άλλες περιοχές, με τους αγώνες για την Δημοκρατία, "κατάφεραν κάποιοι να την φέρουν σε ανυποληψία".

Είναι ευθύνη μας, κατέληξε ο Μητροπολίτης Πάφου, να δώσουμε ελπίδα στην νέα γενιά και να προσπαθήσουμε να φέρουμε την πόλη μας εκεί που ήταν.

Εμφανίσεις: 21262
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!