Λαμπρό συλλείτουργο στη Λάρνακα (ΦΩΤΟ)

syll-kipros-1

Την Κυριακή, 19 Οκτωβρίου 2014, πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα, Αρχιερατικό Συλλείτουργο προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Μετσχέτης και Τιφλίδος, Μητροπολίτη Μπιτσβίνθας και Σουχουμίου-Αμπχαζίας και Καθολικού Πατριάρχη πάσης Γεωργίας, κ. Ηλία Β΄ και συμπροσευχουμένου της Α. Μ. του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ. κ. Χρυσοστόμου.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας προσφώνησε, τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Γεωργίας, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, ο οποίος επισήμανε προς τον Πατριάρχη ότι "Σας νιώθουμε πλησίον μας, ως ένα εξ ημών, γιατί είναι πολλές οι ομοιότητες των Εκκλησιών μας και παραπλήσια η δύσβατη πορεία των στους είκοσι χριστιανικούς αιώνες".

Ακολούθως, αντιφώνησε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης. Κατόπιν ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Χρυσόστομος καλοσώρισε τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Γεωργίας κ. Ηλία. Ακολούθως αντάλλαξαν δώρα.

Αμέσως μετά, η συνοδεία του Προκαθημένου της Εκκλησίας Γεωργίας, μετέβη για προσκύνημα στον ιστορικό Ναό Παναγίας Αγγελόκτιστης στο Κίτιον, ενώ το απόγευμα επισκέφθηκε Προσκυνηματικό, την Ιερά Μονή Αγίου Ηρακλειδίου στο Πολιτικό.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

syll-kipros-2

syll-kipros-3

syll-kipros-4

syll-kipros-5

syll-kipros-6

syll-kipros-7

syll-kipros-8

syll-kipros-9

syll-kipros-10

syll-kipros-11

Εμφανίσεις: 53833
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!