Χρυσόστομος Β': ''Η Κύπρος μπορεί να κάνει το οικονομικό θαύμα''

arxiepiskopos21

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β’, μιλώντας στην 53η ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΕΛΚ, δήλωσε ότι η Κύπρος μπορεί να κάνει και σήμερα το οικονομικό θαύμα.

“Με τέτοιο επιστημονικό υλικό που διαθέτει η πατρίδα μας, η Κύπρος θα ζήσει. Δεν έχω καμία αμφιβολία. Μπορεί οι εταίροι μας να μας έχουν τιμωρήσει γιατί το χρηματοοικονομικό μέγεθος δεν ήτο παράλληλο με το μέγεθος της μικρής μας πατρίδας, δεν νομίζω ότι είναι σωστή αυτή η μέτρηση” ανέφερε.

«Με τέτοιο επίπεδο μορφωτικό που διαθέτει η πατρίδας μας, η οικονομική ανάπτυξη θα συνεχιστεί και δεν μπορεί κανείς να συρρικνώσει, να περιορίσει το μέγεθος αυτό το χρηματοοικονομικό», είπε.

Σημείωσε ότι «με τη δημιουργία της Κυπριακής Δημοκρατίας, παρά τις αντίξοες συνθήκες της τουρκοανταρσίας, της εισβολής και όλων εκείνων των αρνητικών στοιχειών η Κύπρος είχε μια ανοδική πορεία που χαρακτηρίστηκε ως θαύμα. Το θαύμα θα έρθει και σήμερα ήδη το βλέπουμε, είναι ορατό».

Εμφανίσεις: 36995
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!