Εκκλησιασμός των εκτοπισμένων Αγίου Νικολάου Λευκονοίκου (ΦΩΤΟ)

lefkonoikou-5

Την Κυριακή, 25 Μαϊου 2014, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος με τις ευλογίες του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ. κ. Χρυσοστόμου λειτούργησε και Κήρυξε στο Παρεκκλήσιο Άγιος Νικόλαος Λευκονοίκου, το οποίο βρίσκεται στην κοινότητα Μαθιάτη.

Ο Θεοφιλέστατος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εκτοπισμένους της κοινότητας Αγίου Νικολάου Λευκονοίκου και να τους μεταφέρει την πατρική αγάπη και τον αναστάσιμο χαιρετισμό του Αρχιεπισκόπου Κύπρου.

Επίσης, συνομίλησε με τον Κοινοτάρχη του Αγίου Νικολάου Λευκονοίκου, κ. Κυριάκο Σολωμού, ο οποίος και ευχαρίστησε το Θεοφιλέστατο που ήρθε και τέλεσε τη Θεία Λειτουργία, αλλά και για το ευρύτερο ενδιαφέρον του για τους πρόσφυγες του Αγίου Νικολάου Λευκονοίκου.

Επίσης, ο Θεοφιλέστατος είχε την ευκαιρία να γνωρίσει εκ του σύνεγγυς τα μέλη της Εκκλησιαστικής Επιτροπής του Παρεκκλησίου, που με αγάπη και επιμέλεια φροντίζουν για αυτό και την τέλεση της Θείας Λειτουργίας κάθε τέλος του μήνα.

Τέλος, ο Επίσκοπος Μεσαορίας εξήγησε τους λόγους ανασυγκρότησης των Εκκλησιαστικών Επιτροπών των κατεχομένων Ενοριών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής και παρουσίασε τα τρία μέλη της Εκκλησιαστικής Επιτροπή, τους κ. Στέλιο Ελισσαίου, κ. Ελισσαίο Μιχαήλ και κ. Νίκο Δημητρίου.

lefkonoikou-1

lefkonoikou-2

lefkonoikou-3

lefkonoikou-7

lefkonoikou-4

lefkonoikou-6

Εμφανίσεις: 51416
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!