Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Θα δω τον πρόεδρο την Πέμπτη

arxie kiprou

Συνάντηση την Πέμπτη θα έχει ο προκαθήμενος της Κυπριακής Εκκλησίας για να ενημερωθεί για τις ραγδαίες εξελίξεις στο κυπριακό.

Μιλώντας την Τρίτη στη StockWatch ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος ανέφερε ότι δεν προτίθεται να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο αυτή την ώρα σε σχέση με την επανέναρξη των συνομιλιών για λύση του προβλήματος και για το κοινό ανακοινωθέν που εξέδωσαν σήμερα οι Νίκος Αναστασιάδης και Ντερβίς Έρογλου.

Ανέφερε ότι την ερχόμενη Πέμπτη το πρωί θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της δημοκρατίας στο προεδρικό μέγαρο για να ενημερωθεί πλήρως για τις εξελίξεις και για τις προοπτικές επί του εθνικού θέματος.

«Μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας θα εκδώσω ανακοίνωση και θα καταγράψω τις θέσεις της εκκλησίας επί των εξελίξεων στο κυπριακό», σημείωσε ο προκαθήμενος της εκκλησίας.

Την περασμένη Κυριακή ο αρχιεπίσκοπος απέφυγε να σχολιάσει το κοινό ανακοινωθέν και είχε δηλώσει ότι όταν θα ενημερωθεί επί των εξελίξεων από τον πρόεδρο Αναστασιάδη θα ενημερώσει στη συνέχεια την Ιερά Σύνοδο η οποία θα εξετάσει όλες τις παραμέτρους της κοινής διακήρυξης και θα εκδώσει ανακοίνωση.

Εμφανίσεις: 41083
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!