ΚΟΕ: Έκοψε τη Βασιλόπιτα με τις ευλογίες του Αρχιεπισκόπου Κύπρου

KOE1

Με τις ευλογίες του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου Β΄, που ευχήθηκε καλή χρονιά στον αθλητικό κόσμο της Κύπρου με υγεία και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες για τους αθλητές μας, η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή πραγματοποίησε την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου την εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας για το 2014.
 
Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Ολυμπιακό Μέγαρο, παρουσία του Προέδρου της ΚΟΕ Ουράνιου Ιωαννίδη, του Εκτελεστικού Συμβουλίου,  καθώς και των Προέδρων και εκπροσώπων των Αθλητικών Ομοσπονδιών.

Στην τελετή παρέστησαν ο Πρέσβης της Ελλάδας Βασίλης Παπαϊωάννου, η Πρόεδρος του ΚΟΑ Κλέα Παπαέλληνα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού, ο Γενικός Διευθυντής της ΟΠΑΠ Κύπρου Μιχάλης Χειμώνας, καθώς και πλήθος ανθρώπων του αθλητισμού.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Κολύμβησης ήταν η τυχερή στην κλήρωση που ακολούθησε μετά την κοπή της Βασιλόπιτας, και αφορούσε τις Ομοσπονδίες Μέλη της ΚΟΕ.

Εμφανίσεις: 40468
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!