Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: ''Ας ιδιωτικοποιηθούν να τελειώνει η ιστορία''

cyprus.xrisostomos

Πολύ θετικά βλέπει το ενδεχόμενο η εκκλησία, σύμφωνα με τον Αρχιεπίσκοπο, συμμετοχή της στη μετοχοποίηση των ημικρατικών.

Μιλώντας στην «Αλήθεια», ο Αρχιεπίσκοπος προαναγγέλλει τη συμμετοχή της εκκλησίας στη μετοχοποίηση των ημικρατικών, κρίνοντας ως πολύ σημαντική μια τέτοια κίνηση επειδή, όπως είπε, θα είναι ανασταλτικός παράγοντας «στο να συμβούν πράγματα που θα έχουν να κάνουν με αρνητικά στα συμφέροντα των εργαζομένων αλλά και στα εθνικά συμφέροντα».

Παράλληλα έδωσε στήριξη στην Κυβέρνηση όσον αφορά τις αποκρατικοποιήσεις, λέγοντας πως έφτασαν στο απροχώρητο σχετικά με τον αριθμό των εργαζομένων, ενώ συμπλήρωσε, «θέλω μια κυβέρνηση που να έχει συμμετοχή στους ημικρατικούς οργανισμούς και να μην επιτρέπει να γίνονται ατασθαλίες. Εάν το κράτος δεν μπορεί να γίνει πιο αυστηρό ας ιδιωτικοποιηθούν να τελειώνει αυτή η ιστορία. Ωστόσο, εμείς θέλουμε το κράτος να είναι εκεί και να έχει λόγο στο τι γίνεται».

Εμφανίσεις: 45535
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!