Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: ''Ο Χριστόφιας έχει ψευδαισθήσεις'' (ΒΙΝΤΕΟ)

arxchri

Ο Δημήτρης Χριστόφιας έχει ψευδαισθήσεις είπε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος, κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του πρώτου ότι ο Μακαριότατος ασχολείται μόνο με οικονομικά συμφέροντα.

Μιλώντας στην εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι, απηύθυνε πρόσκληση προς τον τέως Πρόεδρο, όπως πάει μια μέρα στην Αρχιεπισκοπή για να δει το έργο που επιτελεί ο ίδιος καθημερινά και κατά πόσο ισχύει ο ισχυρισμός του ότι σκέφτεται μόνο τα οικονομικά συμφέροντα.

«Από το πρωί μέχρι το μεσημέρι σήμερα υπέγραφα checks για όσους τα χρειάζονται. Κάνουμε δάνεια και βοηθούμε όσους έχουν ανάγκη. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Κληθείς να σχολιάσει το οικονομικό αδιέξοδο καθώς και τους ισχυρισμούς για χρηματισμό κομμάτων, ο Μακαριότατος τόνισε ότι θέση της εκκλησίας είναι ότι όσοι έχουν χρηματιστεί θα πρέπει να κάτσουν στο σκαμνί, να λογοδοτήσουν και να επιστρέψουν αυτά που έκλεψαν. «Αυτό απαιτεί και το λαϊκό αίσθημα», είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε επίσης ότι ο λαός πρέπει να αξιώσει από την Κυβέρνηση την τιμωρία των ενόχων και μάλιστα οφείλει να εγείρει φωνή και να αντιδράσει απαιτώντας τιμωρία των ενόχων. «Αν χρειαστεί να βγει και στους δρόμους», κατέληξε.

Εμφανίσεις: 62029
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!