Κύπρου: ''Να τιμωρηθούν όλοι όσοι έφεραν τον τόπο στην οικονομική κρίση''

kiprou1

«Θα πρέπει να τιμωρηθούν όλοι όσοι έχουν πάρει μίζες και όσοι έκλεψαν και έφεραν τον τόπο στην οικονομική κρίση», δήλωσε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος.

Σε δηλώσεις του μετά από εκδήλωση στο προαύλιο της Αρχιεπισκοπής με τη συμμετοχή της ΕΔΕΚ, ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου ανέφερε ότι δεν θα ήθελε να σχολιάσει τα όσα είπε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας ή οποιοσδήποτε άλλος για το πρόσωπό του.

Σημείωσε δε ότι συμφωνεί πλήρως με τον Πρόεδρο της Βουλής ότι «πρέπει να τιμωρηθούν όλοι όσοι έχουν πάρει μίζες, όσοι έκλεψαν γιατί όλοι αυτοί έφεραν τον τόπο σε αυτά τα οικονομικά χάλια που βιώνει ο λαός μας και ένα μέρος του λαού κατάντησε να πεινά».

Αφορμή για τις δηλώσεις αυτές στάθηκαν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο Ανδρέας Βγενόπουλος φέρεται να πρόσφερε χορηγία προς κόμμα, αλλά και η αιχμές του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας για την κριτική που ασκεί ο Αρχιεπίσκοπος στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα.

Εμφανίσεις: 45850
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!