Συνάντηση με τον υποψήφιο για την Προεδρία του ΔΗΚΟ είχε ο Αρχιεπίσκοπος

 

nikolas-papadopoulos

Την διατήρηση του ρυθμιστικού ρόλου του ΔΗΚΟ κυρίως για το Κυπριακό αλλά και για την οικονομία επιθυμεί η Εκκλησία, σύμφωνα με τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε ο Μακαριότατος με τον υποψήφιο για την Προεδρία του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο, ανέφερε πως θα ήθελε να υπάρχει ένα ΔΗΚΟ συγκροτημένο και ευέλικτο.

Από την πλευρά του ο Νικόλας Παπαδόπουλος ανέφερε στον Προκαθήμενο της Εκκλησίας πως από την ερχόμενη Δευτέρα, το ΔΗΚΟ με τη νέα του ηγεσία θα συνεχίσει ενωμένο να δίνει τους αγώνες.

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο, είχε το μεσημέρι ο υποψήφιος για την Προεδρία του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, κατά την οποία συζήτησαν, μεταξύ άλλων, τις εξελίξεις στο κυπριακό αλλά και την οικονομία.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της συνάντησης ο Μακαριότατος αναφέρθηκε στον ρόλο που έχει να διαδραματίσει το ΔΗΚΟ στην κυπριακή κοινωνία, η οποία αντιμετωπίζει δύο σημαντικά προβλήματα, που είναι η Οικονομία και το Κυπριακό.

Ιδιαίτερα στάθηκε στις προσπάθειες που γίνονται στο κυπριακό, τονίζοντας πως το ΔΗΚΟ έχει και εδώ σημαντικό ρόλο να διαδραματίσει.

Από την πλευρά του ο Νικόλας Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα στο ΔΗΚΟ.

Ενώ τόνισε και τη σημασία που έχει η παρέμβαση της Εκκλησία της Κύπρου στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τόπος.

Ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Νικόλα Παπαδόπουλο και ακολούθως παρακάθισαν σε γεύμα στην Ιερά Αρχιεπισκοπή.

 

Εμφανίσεις: 46298
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!