Η Πάφος υποδέχθηκε την Κάρα του Αγίου Ανδρέα (ΦΩΤΟ)

IMG 4801

Πλήθη πιστών κάθε ηλικίας με επικεφαλής τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Πάφου κ. Γεώργιο, τους τοπικούς Άρχοντες και τον Ιερό Κλήρο, υπεδέχθησαν στον μεγαλοπρεπή Ιερό Ναό του Αποστόλου στην Έμπα, την Κάρα τουΑγίου Ανδρέου, που την συνόδευαν από την Λευκωσία ο Μακαριώτατος ΑρχιεπίσκοποςΚύπρου κ. Χρυσόστομος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, οΣεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος, άλλοι Αρχιερείς της Κυπριακής Εκκλησίας, οι Κληρικοί από την Πάτρα.

Στρατός, εκατοντάδες μαθητές Σχολείων όλων των βαθμίδων καιο Λαός έρραναν με την ευλάβεια τους και με ροδοπέταλα τον Απόστολο.

Στον κατάμεστο από κόσμο Ναό, ετελέσθη δέησις καιπροσεφώνησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών, ο οικείος Αρχιερεύς κ. Γεώργιος, ευχαριστήσας για την μεταφορά της Τιμίας Κάρας του Αποστόλου Ανδρέου στην Κύπροκαι ειδικά στην Πάφο.

Ο Σεβασμιώτατος Πατρών στην αντιφώνησή του, εξέφρασε τηνβαθειά συγκίνησή του για την αρθρόα και με μεγάλη ευλάβεια του Λαού προσκύνησητης Αγίας Κάρας και παρεκάλεσε τον Άγιο Ανδρέα να μεταφέρη τον πόνο και τουςστεναγμούς αυτού του Λαού στον θρόνο του Θεού και να παρακαλέση ώστε να δοθή λευτεριά και στα Κατεχόμενα της Κύπρου, ώστε ελεύθεροι οι Κύπριοι και στο ελεύθερο Μοναστήρι του Αγίου Ανδρέου στην Καρπασία να τον προσκυνήσουν και να δοξολογήσουν τον Πανάγιο Θεό.

IMG 4807

IMG 4811

IMG 4828

IMG 4832

IMG 4833

IMG 4835

IMG 4871

IMG 4874

IMG 4878

Εμφανίσεις: 63648
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!