Ασφάλεια ωσάν αρχηγού κράτους για την Κάρα του Αποστόλου Ανδρέα

karaΜέτρα ασφάλειας ως να είναι αρχηγός κράτους, θα λάβει η Αστυνομία για τη φύλαξη της τίμιας κάρας του Αποστόλου Ανδρέα, που φτάνει στην Κύπρο την ερχόμενη Τρίτη.

Η Αρχιεπισκοπή ζήτησε όπως τόσο για την παραμονή της τίμιας κάρας στην εκκλησία τής του Θεού Σοφίας στον Στρόβολο όσο και κατά τη μεταφορά της τα βράδια στην Αρχιεπισκοπή, ληφθούν αυξημένα μέτρα ασφάλειας, προ του φόβου να επιχειρηθεί η κλοπή της.

Ήδη έχουν δοθεί οδηγίες από τον Αρχηγό Αστυνομίας όπως τα μέτρα που θα ληφθούν να είναι τα ίδια ως να επισκεπτόταν την Κύπρο αρχηγός κράτους.

Την τίμια Κάρα θα συνοδεύουν εκτός από συνηθισμένους αστυνομικούς και μέλη της ΜΜΑΔ που είναι ειδικά εκπαιδευμένοι για αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων. Η Κάρα του Αποστόλου Ανδρέα θα βρίσκεται καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και κάποιες ώρες το βράδυ για προσκύνημα και στη συνέχεια θα μεταφέρεται στην Αρχιεπισκοπή για φύλαξη.

Η τίμια Κάρα του Αποστόλου Ανδρέα θα φθάσει στις 16.30 στο αεροδρόμιο Λάρνακας την Τρίτη με ειδική πτήση αεροσκάφους C130 της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Την τίμια Κάρα θα υποδεχθούν  ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και η πολιτειακή, πολιτική, θρησκευτική και στρατιωτική ηγεσία του τόπου.

Εμφανίσεις: 50050
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!