Μητροπολίτης Πάφου: ''Βιώνουμε δύσκολες μέρες'' (ΒΙΝΤΕΟ)

pafou1

Στα καίρια θέματα της επικαιρότητας τοποθετείται ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος, σε εφ' όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1.

Μίλησε στον Πέτρο Μελαϊση για το Κυπριακό, αλλά και τον ρόλο της Εκκλησίας στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που ζει η Κύπρος.

Η εκκλησία δικαιούται να έχει θέση και άποψη, και να την εκφράζει, για το σύνολο των εθνικών θεμάτων, και ειδικότερα για το Κυπριακό, δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος.

Και τοποθετήθηκε για τις αναμενόμενες εξελίξεις, ενόψει της προσπάθειας έναρξης νέων συνομιλιών.

Ο Μητροπολίτης Πάφου τοποθετήθηκε θετικά για το διορισμό και τις πρώτες ενέργειες του διαπραγματευτή Ανδρέα Μαυρογιαννη, τονίζοντας ότι η εκκλησία στέκεται αρωγός σε κάθε σωστή, κατά την έκφραση του, εθνική προσπάθεια.

Μιλώντας στο ΑΝΤ1 ο μητροπολίτης Πάφου αναφέρθηκε και στην οικονομική κρίση, τονίζοντας ότι η Εκκλησία αντιμετωπίζει, με τη σειρά της, αντικειμενικές δυσκολίες, αλλά βρίσκει τρόπους για να βοηθά δυσπραγούντες συμπολίτες μας.

Αναφερόμενος στη διδασκαλία των θρησκευτικών στα σχολεία ο μητροπολίτης Γεώργιος είπε ότι αποτελούν βασικό χαρακτήρα της παιδείας μας.

Εμφανίσεις: 75262
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!